Sådan Tilsluttes Yota-antenne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Yota-antenne
Sådan Tilsluttes Yota-antenne

Video: Sådan Tilsluttes Yota-antenne

Video: Sådan Tilsluttes Yota-antenne
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, Kan
Anonim

Yota-antenner er langt det bedste signalforstærkningsværktøj. Årsagen til installation af en sådan antenne vil være ønsket om at styrke din internetforbindelse trådløst med udbyderens base, øge dataoverførselshastigheden og styrke signalet.

Sådan tilsluttes Yota-antenne
Sådan tilsluttes Yota-antenne

Instruktioner

Trin 1

Alle antenner kan variere i effekt og type. Således, når man bor uden for byen, tæt på byen eller i en lejlighed, er en antenne af paneltype egnet. Det forstyrres ikke af byudvikling og højhuse - det forstærker let signalet og giver ikke efter forstyrrelser. Hvis huset er udstyret med en speciel struktur og undertrykker signalet, vil panelantennen også være meget nyttig i denne situation. Reticle-reflekterende antenner er nyttige uden for byen, men ikke langt fra selve dækningsområdet. Paraboliske antenner hjælper dem, der har brug for et langtrækkende signal, da de kan overvinde forhindringer i en afstand af ca. 9 kilometer fra hoveddækningsområdet.

Trin 2

For at tilslutte Yota-antennen skal du først bestemme afstanden fra routeren til antenneinstallationsstedet. Dette hjælper med at undgå signalreduktion, da det hjælper med at tydeligt bestemme den krævede kabellængde og antallet af adaptere til installation af antennen. Generelt kan det beregnes, at signalforringelsen ved stikket vil være 1,5 decibel og for hver meter kabel 0,5 decibel. Derfor giver en kortere længde og en masse adaptere et bedre signal. For eksempel kræver en Yota-antenne med en forstærkning på 12 decibel og en kabellængde på fem meter en adapter til et specielt modem og som et resultat et signal gevinst på kun 3 decibel opnås.

Trin 3

For at undgå et sådant fald i signalet kan du vælge en Yota-antenne med et allerede indbygget modem. Derefter forstærkes signalet uden interferens, og det vil også være meget lettere at installere en sådan antenne.

Trin 4

Der er en meget enkel måde at forstærke Yota-signalet på. Først og fremmest skal du bruge penge på et USB-forlængerkabel. Derefter skal du finde et sted i et rum med bedre signalmodtagelse, for eksempel ved et vindue. Tilslut derefter den eksterne antenne til modemmet. En specialadapter kaldet "Pigtail" hjælper her. Du skal åbne modemets USB-stik ved at skubbe bagdækslet til USB-stikket for at fjerne det. Tilslut derefter det venstre stik til adapteren (dette er servicestikket), og fix forbindelsen helt. Hvis modemet har et N-stik, kan du med et sådant modem bruge alle versioner af Yota-antenner og tilslutte dem på nogen måde.

Anbefalede: