Skift Skrifttypen I En Meddelelse

Indholdsfortegnelse:

Skift Skrifttypen I En Meddelelse
Skift Skrifttypen I En Meddelelse

Video: Skift Skrifttypen I En Meddelelse

Video: Skift Skrifttypen I En Meddelelse
Video: Sandra Pose og pladeskift Ileostomi 2024, Kan
Anonim

Moderne programmer og e-mail-tjenester gør det muligt ikke kun at sende og modtage meddelelser, men også at formatere deres tekst på samme måde som i almindelige dokumenter.

Skift skrifttypen i en meddelelse
Skift skrifttypen i en meddelelse

Nødvendig

  • - computer med internetadgang
  • - browser;
  • - Outlook Express-program.

Instruktioner

Trin 1

Start Outlook Express - for at gøre dette skal du klikke på "Start" -knappen, vælge et program fra listen. Vælg derefter kommandoen "Opret besked". Programmet starter også automatisk, når du klikker på en e-mail-adresse i et browservindue eller i et dokument. Indtast teksten i meddelelsen, og kør derefter kommandoen "Font". Under feltet "Emne" føjes et fontpanel til meddelelsen. Vælg den ønskede tekst, som du vil anvende skrifttypen på, vælg navnet på skrifttypen, f.eks. Times New Roman, og indstil derefter den ønskede størrelse. Vælg derefter en skrifttypestil (fed, kursiv, understreget). Du kan også ændre farven.

Trin 2

Klik på den næste knap, eller vælg menuen "Format" -> "Stil" for at indstille en foruddannet stil til teksten. Vælg en tekstoverskrift, såsom en hilsen, og formater den med overskrift 1-stilen. Vælg derefter resten af teksten, vælg en stil i overensstemmelse med typen af oplysninger i den. For eksempel kan du vælge "Term" -stil, hvis brevet definerer nogle begreber. For almindelig tekst skal du vælge Afsnit. En stil giver dig mulighed for hurtigt at formatere en e-mail-besked med et foruddefineret sæt valgmuligheder, herunder størrelse, type og skrifttypestil.

Trin 3

Åbn din postkasse i et browservindue. For eksempel, når du opretter en besked i Yandex-mailsystemet, kan du oprette både en almindelig besked og en formateret. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Skriv et brev". Indtast din beskedtekst i det nye meddelelsesvindue. Derefter kan du formatere skrifttypen: du kan gøre skrifttypestilen fed, understreget, gennemstregning eller kursiv. Indstil derefter farven på teksten og baggrunden, skriftstørrelse (fra 8 til 36), vælg skrifttypen (dette system tilbyder et valg mellem 10 skrifttyper). Desuden kan teksten formateres ved hjælp af knapperne "centreret", "venstrejusteret" og "højrejusteret". Du kan også gøre teksten til en liste.

Anbefalede: