Skift Tastaturlayout: Hvordan Man Tilpasser

Indholdsfortegnelse:

Skift Tastaturlayout: Hvordan Man Tilpasser
Skift Tastaturlayout: Hvordan Man Tilpasser

Video: Skift Tastaturlayout: Hvordan Man Tilpasser

Video: Skift Tastaturlayout: Hvordan Man Tilpasser
Video: Flyt dine taster fra Qwerty til Dvorak tastatur-layoutet. 2024, Kan
Anonim

Et tastaturlayout kaldes en oversigtstabel mellem alfabetets nøgler og bogstaver. Skift fra en opslagstabel til en anden bruges oftest til at ændre indgangssproget, men dette er ikke nødvendigt - selv for det russiske sprog er der flere layoutmuligheder. Windows har indbyggede værktøjer til at tilpasse, hvordan du skifter fra et layout til et andet.

Skift tastaturlayout: hvordan man tilpasser
Skift tastaturlayout: hvordan man tilpasser

Instruktioner

Trin 1

Højreklik på ikonet, der viser det aktuelle inputsprog. I rullemenuen skal du vælge "Indstillinger" for at få adgang til operativsystemkomponenten under overskriften "Tekstinputsprog og -tjenester". Denne komponent kan åbnes på en anden måde - gennem standardprogrammets startdialog. For at gøre dette skal du trykke på tastekombinationen WIN + R, indtaste kommandokontrolintl.cpl,, 1 og klikke på knappen "OK". Klik på knappen "Detaljer" i det vindue, der åbnes.

Trin 2

Klik på knappen "Tastaturindstillinger" i afsnittet "Indstillinger" på fanen "Indstillinger" i dette vindue, der åbnes som standard.

Trin 3

Vælg på listen "Tastaturgenveje til input-sprog" linjen "Skift mellem input-sprog" og klik på knappen "Skift tastaturgenveje".

Trin 4

Marker afkrydsningsfelterne ud for den mest passende tastaturgenvejsindstilling for at ændre layoutet. Klik derefter på "OK" og luk vinduerne, der nu er unødvendige "Avancerede tastaturindstillinger" og "Sprog og teksttjenester".

Trin 5

Brug den ekstra software til mere avancerede indstillinger til tilpasning af skiftemuligheder for tastaturlayout og til flere sprogindstillinger for flere input. For eksempel kan det være Punto Switcher-programmet, som automatisk kan genkende inputsproget, og dette reducerer antallet af "manuelle" tastaturlayouts betydeligt. Ud over denne funktion gør programmet det muligt at tildele yderligere tastaturgenveje til at skifte layout, automatisk rette nogle fejl, lyde af begivenhederne ved automatisk layoutskift og meget mere.

Anbefalede: