Sådan Slettes Fotos Fra IPod

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes Fotos Fra IPod
Sådan Slettes Fotos Fra IPod

Video: Sådan Slettes Fotos Fra IPod

Video: Sådan Slettes Fotos Fra IPod
Video: Превосходное видео для подключения iPod Photo. 2024, Kan
Anonim

Apples iPod har været det bedste valg for musikelskeren, der ønsker hele deres musiksamling med sig i flere år nu. Naturligvis er dens funktionalitet ikke begrænset til at lytte til musik. Selv den ikoniske iPod Classic og miniature iPod Nano kan gemme en samling fotos. Men hvad nu hvis du vil frigøre noget af den plads, som dine fotos optager til andre behov?

Sådan slettes fotos fra iPod
Sådan slettes fotos fra iPod

Nødvendig

  • • Din iPod
  • • Computer med iTunes installeret
  • • Standard USB-kabel til bærbar Apple-teknologi

Instruktioner

Trin 1

De beskrevne metoder er velegnede til alle typer iPods. Da softwaren i forskellige versioner af afspilleren er forskellig (især vigtigt for iPod Classic), er den nemmeste måde at bruge det iTunes-program, der anbefales af producenten.

Trin 2

Slut din iPod til din computer, og åbn iTunes, hvis den ikke automatisk. Vælg din iPod i navigationslinjen til venstre under Enheder, og gå til fanen Foto i hovedprogramvinduet.

Trin 3

Den første mulighed i vinduet "Fotos" er "Synkroniser fotos fra". Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, der skal være ved siden af dette emne (sådan skulle dine fotos have endt på iPod). Hvis dette afkrydsningsfelt ikke er til stede, skal du gå direkte til trin 5. Efter at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet, skal der vises et pop op-vindue, hvor du bliver bedt om at slette alle fotos på afspilleren. Bekræft sletningen.

Trin 4

Bare i tilfælde af at klikke på knappen "Anvend" i nederste højre hjørne af programmet. Dette synkroniserer igen indstillingsændringen. Frakobl din iPod fra din computer, og se efter fotos på den ved at gå til det relevante afsnit i afspillerens menu. Hvis fotos ikke er slettet, kan du prøve at bruge metoden beskrevet i de næste trin.

Trin 5

Slut din iPod til computeren igen, gå til iTunes, og vælg din afspiller på listen over enheder til venstre. Gå til fanen "Oversigt", i den vil du se emnet "Aktivér diskbrug". Vælg dette emne, klik på Anvend og luk iTunes.

Trin 6

Log ind på den filudforsker, du bruger (Denne computer i Windows eller Finder i Mac OS). For at være sikker skal du tage din iPod ud af computeren, vente et stykke tid og tilslut den igen. Nu skal iPod vises som et eksternt drev, der kan bruges til at transportere alle filer (inklusive fotos), som et USB-flashdrev.

Trin 7

Log ind på din iPod gennem Explorer, og du vil se en liste over mapper og filer på den. Fotos findes i mappen DCIM. Slet denne mappe. Frakobl din iPod fra din computer.

Anbefalede: