Sådan Aktiveres Skjulte Filer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Skjulte Filer
Sådan Aktiveres Skjulte Filer

Video: Sådan Aktiveres Skjulte Filer

Video: Sådan Aktiveres Skjulte Filer
Video: Протокол работы с артикуляционной системой Protar от KaVo 2024, Kan
Anonim

Der er skjulte filer på computerens harddisk, som operativsystemet arbejder med, men brugeren kan ikke se dem på grund af de tilsvarende indstillinger. Hvis det er nødvendigt, kan du dog indstille visningstilstand for skjulte filer og mapper på få minutter.

Sådan aktiveres skjulte filer
Sådan aktiveres skjulte filer

Instruktioner

Trin 1

Klik på Start-knappen på dit tastatur eller nederst til venstre på skrivebordet. Vælg "Kontrolpanel" i menuen - et nyt vindue åbnes. Hvis kontrolpanelet vises efter kategori, skal du vælge sektionen "Udseende og temaer" og klikke på ikonet "Mappeindstillinger". Hvis panelet har et klassisk udseende, skal du vælge ikonet Mappeindstillinger med det samme.

Trin 2

Alternativt kan du åbne en hvilken som helst mappe på din computer. På den øverste menulinje skal du vælge "Værktøjer" og underemnet "Mappeindstillinger". En ny dialogboks åbnes. Sørg for, at du er på fanen "Vis".

Trin 3

I afsnittet Avancerede indstillinger navigerer du ned på listen over kommandoer, indtil du ser mappen Skjulte filer og mapper. Marker underemnet "Vis skjulte filer og mapper" med en markør. Klik på knappen "Anvend" og luk vinduet ved at klikke på ikonet [X] i øverste højre hjørne af vinduet eller OK-knappen.

Trin 4

Nu vil alle skjulte filer og mapper være synlige for brugeren, men deres ikoner vil være gennemsigtige. Hvis dette er nok for dig, kan opgaven betragtes som afsluttet. Du vil dog muligvis have visse filer og mapper til at se velkendte ud.

Trin 5

Attributter er ansvarlige for udseendet af filer og mapper. "Transparente" filer tildeles attributten "Skjult". For at gøre en skjult fil normal skal du højreklikke på dens ikon og vælge kommandoen "Egenskaber" i genvejsmenuen. En ny dialogboks åbnes.

Trin 6

Sørg for, at du er på fanen Generelt, og kig på det sidste afsnit, Attributter. Fjern markøren fra feltet "Skjult", anvend de nye indstillinger, og luk egenskabsvinduet med knappen OK.

Trin 7

Ved hjælp af de beskrevne handlinger, men kun i omvendt rækkefølge, kan du gøre filer usynlige igen: Tildel først attributten "Skjult" til filen eller mappen, og indstil derefter kommandoen "Vis ikke skjulte filer og mapper" i mappeegenskaberne. Anvend de nye indstillinger, og luk egenskabsvinduet.

Anbefalede: