Sådan Oprettes En Fil Med En Bat-udvidelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Fil Med En Bat-udvidelse
Sådan Oprettes En Fil Med En Bat-udvidelse

Video: Sådan Oprettes En Fil Med En Bat-udvidelse

Video: Sådan Oprettes En Fil Med En Bat-udvidelse
Video: Вяжем красивую летнюю женскую кофточку со спущенным рукавом из хлопковой пряжи спицами. Часть 2. 2024, April
Anonim

Batchfiler med bat-udvidelsen (batch) er almindelige tekstfiler, der kan redigeres ved hjælp af en hvilken som helst teksteditor, endda Notesblok. De er designet til at håndtere specielle kommandoer, der kan bruges til at få adgang til filer og mapper på din harddisk.

Sådan oprettes en fil med en batudvidelse
Sådan oprettes en fil med en batudvidelse

Nødvendig

Notepad-software

Instruktioner

Trin 1

Når du arbejder med bat-filer, skal du ikke glemme, at når du opretter denne fil, angiver du kommandoer, hvis udførelse svarer til at bruge kommandolinjen. Faktisk er det sådan, efter at du har oprettet en simpel fil med en eller to kommandoer, kan du se, hvordan den kommandolinje, du sandsynligvis allerede kender, startes.

Trin 2

For at gøre dette skal du starte Notesblok. Klik på menuen "Start", og vælg "Alle programmer", gå til afsnittet "Tilbehør" og klik på søgelinjen. Programmet kan også startes efter oprettelse af en ny fil, for eksempel på skrivebordet.

Trin 3

Efter åbning af programmet skal du tilføje følgende linjer til filens brødtekst: @echo Test Bat-fil @ pause Gem denne fil, hvis du ikke allerede har gjort det, skal du trykke på tastaturgenvejen Ctrl + S. I dialogboksen, der åbnes, i feltet Filnavn skal du indtaste 1.bat og klikke på knappen "Gem". I stedet for tallet "1" kan du indtaste et helt andet navn, men med den betingelse, at flagermusforlængelsen gemmes.

Trin 4

Naviger til den mappe, hvor du gemte filen, og dobbeltklik på den med venstre museknap. Du vil se et kommandolinjevindue, hvor du vil se følgende linjer: Test Bat-fil Tryk på en vilkårlig tast for at fortsætte …

Trin 5

Som du kan se, har du brugt Echo-kommandoen, som viser den ønskede tekst. For at sammenligne vinduet i bat-filen og kommandolinjeprogrammet skal du køre sidstnævnte. For at gøre dette skal du trykke på Win + R-tastekombinationen, indtaste cmd-kommandoen i et tomt felt og klikke på OK. I vinduet, der åbnes, skal du indtaste ekko Test Bat-filen og pause kommandoer en efter en - resultatet bliver det samme.

Trin 6

Hvis du er interesseret i at køre en kommando, men ikke ved, hvordan du gør det, skal du bruge Hjælp-erklæringen. For at gøre dette skal du højreklikke på den nyligt oprettede fil og klikke på knappen "Skift". Slet indholdet af flagermusfilen, og indtast kommandoen Hjælp, og tryk derefter på Ctrl + S (for at gemme).

Trin 7

Når du har kørt filen, vil du se en hel liste med kommandoer, hvoraf den ene kan være nødvendig. For at få hjælp til en bestemt kommando, skriv kommandohjælpen "kommando eller procesnavn" i den fil, der testes (kommandoen eller processen skrives uden anførselstegn).

Anbefalede: