Sådan Oprettes En Fil Med Notesblok

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Fil Med Notesblok
Sådan Oprettes En Fil Med Notesblok

Video: Sådan Oprettes En Fil Med Notesblok

Video: Sådan Oprettes En Fil Med Notesblok
Video: Hvordan opretter jeg en notesbog 2024, April
Anonim

Notepad er et program i Windows-operativsystemet designet til at oprette tekstfiler med udvidelsen ".txt", der ikke har klar formatering (for eksempel indstilling af afsnit, indrykning, sidestørrelse osv.). Notepad-tekstfiler kan oprettes på flere måder.

Sådan oprettes en fil med notesblok
Sådan oprettes en fil med notesblok

Nødvendig

Grundlæggende personlige computerfærdigheder

Instruktioner

Trin 1

For at oprette en tekstfil via Notesblok skal du først åbne selve programmet. For at gøre dette skal du åbne Start-menuen. Hold musemarkøren over linjen "Alle programmer" i den, og vælg linjen "Standard" i den menu, der vises. På listen over standardprogrammer skal du klikke på linjen "Notesblok" en gang med venstre museknap.

Trin 2

Efter start af programmet vises et Notesblok-vindue foran dig med en tom tekstfil, som du straks kan ændre, når du har brug for den (skriv den tekst, du har brug for, eller kopier den fra andre tekstfiler).

Trin 3

Hvis du har brug for at oprette en tom fil med filtypenavnet ".txt", skal du i Notesblok-vinduet klikke på knappen "File" i øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg linjen "Gem" i den menu, der vises. Et vindue til lagring af en fil åbnes foran dig, hvor du skal angive stedbiblioteket, filnavnet og dets format. Efter at have specificeret alle de data, du har brug for om filen, skal du klikke på knappen "Gem".

Trin 4

Der er en anden måde at oprette en Notesblok-fil på. For at implementere det skal du åbne det bibliotek, du har brug for, hvor den fremtidige tekstfil skal være placeret. Højreklik derefter på et tomt sted i den valgte mappe en gang. Hold markøren hen over linjen "Opret" i handlingsvalgmenuen, der vises. Vælg linjen "Tekstdokument" i rullelisten med filtyper. Derefter vises en tekstfil med filtypenavnet ".txt" i den valgte mappe, som du straks kan omdøbe. For at ændre denne fil skal du blot dobbeltklikke på den med venstre museknap.

Anbefalede: