Sådan Overskrift

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overskrift
Sådan Overskrift

Video: Sådan Overskrift

Video: Sådan Overskrift
Video: Sådan splittester du en overskrift 2024, Kan
Anonim

I tekstdokumenter er det kun muligt at vise tekst som et overskrift, hvis det filformat, hvor det vil blive gemt, giver mulighed for at formatere teksten. Eksempelvis har dokumenter i txt-format ikke en sådan mulighed, og formaterne til almindelige kontorapplikationer Word (doc, docx), Excel (xls, xlsx) eller websider (htm, html) viser superscript uden problemer.

Sådan overskrift
Sådan overskrift

Instruktioner

Trin 1

Hvis overskriften skal placeres i teksten, som gemmes i dokumentformatet for teksteditoren Microsoft Office Word, er det meget let at lave ethvert tegn til "overskrift". Det er nok at vælge det ønskede tegn (eller en gruppe tegn) og derefter klikke på det tilsvarende ikon i redigeringsmenuen - det placeres i kommandogruppen "Font" på fanen "Home". Du kan også bruge de "genvejstaster", der er tildelt denne operation CTRL + alt="Image" + Plus.

Trin 2

I regnearkeditoren Microsoft Office Excel er denne funktion skjult lidt dybere. I gruppen af kommandoer "Font" er det nødvendige ikon ikke her, men denne funktion er der stadig. For at bruge det skal du vælge de nødvendige tegn på indskriften, højreklikke på markeringen og vælge emnet "Formatér celler" i rullemenuens kontekstmenu. I stedet for kontekstmenuen kan du bruge tastaturgenvejen CTRL + 1. I det vindue, der åbnes, skal du markere afkrydsningsfeltet "superscript" og klikke på knappen "OK".

Trin 3

I grafikeditoren Adobe Photoshop er tekstformatering også mulig ved hjælp af Type-værktøjet. De tilsvarende kontroller placeres i panelet "Symbol". Du kan åbne den gennem sektionen "Vindue" i redigeringsmenuen. Der er et element i det, der kaldes “Symbol”. Ikonet med bogstavet T med et overskrift er placeret i midten af rækken af ikoner i den næstsidste linje i dette panel. Når du har fremhævet de ønskede tegn i teksten, skal du klikke på dette ikon.

Trin 4

Hvis du vil vise et superscript på en webside, er den nemmeste måde at bruge det relevante HTML-tag (HyperText Markup Language). Den består af to dele (åbning og lukning), og mellem dem placeres tegn, som skal vises som overskrift. Dette tag er betegnet som sup, og teksten, der bruger det i dokumentets kildekode, kan se sådan ud: E = mc2

Anbefalede: