Sådan Oprettes En Overskrift I Et Ord

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Overskrift I Et Ord
Sådan Oprettes En Overskrift I Et Ord

Video: Sådan Oprettes En Overskrift I Et Ord

Video: Sådan Oprettes En Overskrift I Et Ord
Video: 2 урок! Брови.Техника коррекции бровей! Курс Мастер Бровист - Техника Граней "Бриллиант" 2024, Kan
Anonim

En overskrift er navnet på et stykke tekst, såsom et afsnit eller underafsnit. I Microsoft Word bruges overskrifter ikke kun til at definere sektionstitler, men også til at komponere automatiske indholdsfortegnelser.

Sådan oprettes en overskrift i et ord
Sådan oprettes en overskrift i et ord

Nødvendig

en computer med Microsoft Word installeret

Instruktioner

Trin 1

Start Microsoft Word, indtast den ønskede tekst med overskrifter og underoverskrifter. Start derefter med at oprette overskrifter. Fremhæv den linje, som du vil lave overskriften. For at gøre dette skal du vælge overskrift 1-stil i formatlinjen. Denne stil bruges til overskrifter på første niveau (sektionstitler). For overskrifter på de næste niveauer skal du bruge stilene "Overskrift 2" i overensstemmelse hermed. "Overskrift 3" osv., Afhængigt af tekstens struktur.

Trin 2

Brug en hurtig måde at oprette overskrifter i din tekst på. For at gøre dette skal du placere markøren i den ønskede linje, trykke på Alt + Skift + venstre piletastkombination, hvis du har brug for at gøre titlen svarende til den foregående (for eksempel to underafsnit 1.1 og 1.2, gå i træk). Hvis du vil oprette en overskrift et niveau under, for eksempel et underafsnit efter et afsnit, skal du trykke på Alt + Skift + Højrepil.

Trin 3

Overskriftstilen bruger standardformatet, Arial, Fed. Hvis dit dokument har forskellige layoutkrav, skal du formatere teksten efter behov. Stilen forbliver uændret. For at ændre indrykket og justeringen af teksten skal du vælge den og vælge kommandoen "Format" - "Afsnit".

Trin 4

Skift overskriftsniveau ved at vise dokumentet som en oversigt. For at gøre dette skal du gå til menuen "Vis", vælge kommandoen "Struktur". Vælg Vis niveau 9 på rullelisten. En liste med overskrifter vises på skærmen, hvis niveau kan ændres ved hjælp af knapperne "Venstre" og "Højre" på værktøjslinjen. For at forenkle arbejdet med dokumentets struktur skal du også vælge kommandoen "Vis" - "Dokumentoversigt". Derefter vises et panel med titlerne på dit dokument til venstre, ethvert afsnit af teksten kan åbnes med et enkelt klik. Vælg niveauet for overskrifter, der skal vises ved at klikke på højre museknap.

Anbefalede: