Sådan Afmonteres En Konto På Damp

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afmonteres En Konto På Damp
Sådan Afmonteres En Konto På Damp

Video: Sådan Afmonteres En Konto På Damp

Video: Sådan Afmonteres En Konto På Damp
Video: Sådan udskifter du en lampefatning 2024, April
Anonim

Steam er en af de mest populære software til spillere. Det giver dig mulighed for at købe og downloade en licenseret kopi af næsten ethvert spil. Hvis brugeren overtræder en af serviceaftalerne, for eksempel bruger snyderi til at snyde spil eller prøver at hacke programmet, blokeres hans konto automatisk.

Sådan afmonteres en konto på damp
Sådan afmonteres en konto på damp

Instruktioner

Trin 1

For at fjerne blokering af en konto på Steam skal du først fastslå årsagen til at blokere den. Oftest nægtes brugere adgang til tjenesten på grund af brugen af snydeprogrammer. Blokering på Steam foretages også ofte på grund af videresalg af kontoen og forsøg på at hacke den såvel som brugen af konti uden fuld tilladelse fra ejeren ved bedrag. Sådanne id'er kan lukkes uden at give en gyldig grund.

Trin 2

Den eneste måde at fjerne blokering af din konto på er at skrive til Steam Support. Kontolåsning er sandsynligvis, hvis den er blevet stjålet. Find licensnøglen til det spil, du brugte til at aktivere, eller brug den scannede nøgle, hvis du købte spillet fra onlinebutikken. Hvis dine app-køb blev foretaget på Steam, skal du forberede elektroniske kvitteringer.

Trin 3

Gå til den officielle webside for tjenesten i sektionen for teknisk support ved hjælp af en browser. Klik på Steam-ikonet, og vent på, at næste side er færdig med indlæsningen. Derefter skal du klikke på knappen Kontakt Steam Support på højre side af browservinduet.

Trin 4

Indtast det brugernavn eller den e-mail, du angav, da du registrerede din konto. Angiv også din kontoadgangskode, og indtast koden, der vises på ressurssiden. Hvis du ikke er registreret hos Steam Support, skal du klikke på knappen Opret konto og indtaste de ønskede oplysninger.

Trin 5

Opret en ny supportanmodning. Angiv omstændighederne, hvorunder adgangen blev mistet. Vedhæft et foto af disken med den skrevne aktiveringsnøgle til brevet, eller angiv stien til filerne med købskvitteringer i tjenesten. Derefter skal du sende de indtastede data ved hjælp af den relevante knap på siden.

Trin 6

Vent på svar fra en supportrepræsentant. Hvis alle nødvendige data er indtastet korrekt, og omstændighederne med tabet af adgang til kontoen er accepteret, vil du blive sendt nye kontodata. Brug dem til at gendanne adgangen ved at indtaste det brugernavn og den adgangskode, der sendes i Steam-klientvinduet.

Anbefalede: