Sådan Afmonteres Cd-drev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afmonteres Cd-drev
Sådan Afmonteres Cd-drev

Video: Sådan Afmonteres Cd-drev

Video: Sådan Afmonteres Cd-drev
Video: PAINTING CLEAR CDS ~ учебник по эстетическому декору комнаты / раскрасьте со мной! 2024, April
Anonim

Et optisk drev (CD-drev) er en enhed designet til at læse information fra optiske medier (DVD'er og CD'er) ved hjælp af en laser. Der er flere måder at afbryde CD-drevet på. En af dem involverer fysisk frakobling af kablet, den anden er frakobling af udstyr gennem systemindstillingerne.

Sådan afmonteres cd-drev
Sådan afmonteres cd-drev

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil frakoble cd-drevet fysisk, skal du slukke for computeren og åbne dækslet til sagen. Find interfacekablet (båndkablet), der går til cd-drevet, og træk forsigtigt i det. Du kan svinge den lidt fra side til side. Nogle kabler har en metallås for at forhindre frakobling - tryk ned for at fjerne enheden. Husk, at hvis din computer stadig er under garanti, kan fjernelse af kabinetdækslet beskadige tætningerne (mærkaterne på computerens indvendige side), som det ikke anbefales at røre ved.

Trin 2

En anden metode indebærer ikke at åbne sagen. Gå til "Kontrolpanel" gennem menuen "Start". Hvis kontrolpanelet har en kategorivisning, skal du vælge ikonet "Ydelse og vedligeholdelse" ved at klikke på det med venstre museknap. Vælg ikonet "System" i det vindue, der åbnes. Hvis kontrolpanelet har et klassisk udseende, er ikonet "System" tilgængeligt med det samme - klik på det med venstre museknap for at åbne vinduet "Systemegenskaber". Dette vindue kan kaldes på en anden måde: Fra skrivebordet skal du klikke på ikonet "Denne computer" med højre museknap. I rullemenuen vælges emnet "Egenskaber" ved at klikke på det med en hvilken som helst museknap.

Trin 3

Gå til fanen "Hardware" i vinduet "Systemegenskaber", der åbnes. I sektionen "Enhedshåndtering" skal du venstreklikke på knappen med samme navn for at åbne et vindue med en liste over alle enheder, der er tilsluttet computeren. Find udtrykket "DVD og CD-ROM-drev" på listen, og klik på "+" - tegnet til venstre for indskriften, eller dobbeltklik på venstre museknap på linjen for at se underkatalogen. Find navnet på det cd-drev, du vil afmontere, i rullelisten. Klik på den med højre museknap, og vælg kommandoen "Deaktiver" i rullemenuen ved at klikke på den med venstre museknap for at bekræfte dit valg.

Trin 4

En anden mulighed: I underkataloget skal du vælge det krævede cd-drev, dobbeltklikke på navnet med venstre museknap eller en gang med højre museknap og vælge "Egenskaber" i rullemenuen. I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Generelt" i afsnittet "Enhedsapplikation", vælge "Denne enhed er ikke i brug (deaktiveret)" fra rullelisten. Klik på knappen "OK" for at bekræfte dit valg. Luk vinduet "Enhedshåndtering" ("X" i det øverste damphjørne af vinduet) og "Systemegenskaber" -vinduet (knapperne "Anvend" og "OK").

Anbefalede: