Sådan Starter Du Spillet Ved Hjælp Af Kommandolinjen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Spillet Ved Hjælp Af Kommandolinjen
Sådan Starter Du Spillet Ved Hjælp Af Kommandolinjen

Video: Sådan Starter Du Spillet Ved Hjælp Af Kommandolinjen

Video: Sådan Starter Du Spillet Ved Hjælp Af Kommandolinjen
Video: Sådan definerer du din standardbrowser 2024, April
Anonim

Mange brugere til alle udførte handlinger bruger kun musen, som du kan starte programmer ved at dobbeltklikke på, trække og slippe objekter og slette dem. Du kan dog også arbejde med en computer ved hjælp af tekstkommandoer skrevet med alfanumeriske tegn i kommandolinjer. På denne måde kan du køre ikke kun systemfiler, men også spil.

Sådan starter du spillet ved hjælp af kommandolinjen
Sådan starter du spillet ved hjælp af kommandolinjen

Nødvendig

Operativsystemcomputer, licenseret spil

Instruktioner

Trin 1

Kommandolinjen er til stede i mange filadministratorer, herunder Norton Commander, Total Commander og FAR. For at starte spillet ved hjælp af kommandolinjen skal du venstreklikke på "Start" -kommandoen og vælge "Kør" i den menu, der vises. Når du har åbnet vinduet "Kør program" i linjen "Åbn", skal du indtaste programmets navn - "cmd.exe". Klik derefter på knappen "OK" eller tryk på "Enter" -tasten. Vinduet med linjen "Åben" kaldes også ved at trykke på en kombination af to taster - Win og R. Win er en tast i nederste venstre hjørne af tastaturet med Windows-symbolet.

Trin 2

Du kan også åbne kommandolinjen ved hjælp af listen over standardprogrammer. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Start" og vælge "Alle programmer" i menuen. Åbn derefter punktet "Standard", og kør det nødvendige fra listen over programmer, der vises - "Kommandolinje".

Trin 3

Derefter vises en "hurtig linje", som normalt ser sådan ud: C: Dokumenter og indstillinger Bruger _. I dette tilfælde er stien til den aktuelle mappe angivet. Her C: - disknavn; - backslash-tegnet, der bruges til at adskille mapper Dokumenter og indstillinger - katalognavn; Bruger er navnet på underkatalogen. Gå derefter til den mappe, hvor spillet er placeret. For at gøre dette skal du bruge kommandoen "cd". For eksempel: cd C: gamesfarcry (gå til C-drev i "spil" -mappen, som indeholder farcry-underkatalogen). Skriv derefter navnet på den eksekverbare fil med udvidelsen. For eksempel "farcry.exe".

Trin 4

Hvis du har brug for at starte spillet med en ekstra parameter, angives den krævede parameter efter filnavnet med en udvidelse adskilt af et mellemrum og et "-" tegn. Hvis du f.eks. Vil indstille parameteren "devmode" i Farcry-spillet, skal du skrive "farcry.exe –devmode".

Anbefalede: