Sådan Starter Du Et Spil Ved Hjælp Af Alkohol 120

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Et Spil Ved Hjælp Af Alkohol 120
Sådan Starter Du Et Spil Ved Hjælp Af Alkohol 120

Video: Sådan Starter Du Et Spil Ved Hjælp Af Alkohol 120

Video: Sådan Starter Du Et Spil Ved Hjælp Af Alkohol 120
Video: Hårfarve Blond! BALAYAGE rettelse! Lektioner for frisører trin for trin! 2024, Kan
Anonim

Alkohol 120 er et af de mest populære programmer til at arbejde med virtuelle diske. I dag er næsten alle spil, der downloades fra internettet, i formatet på en virtuel disk, og uden et sådant program er sådanne spil simpelthen umulige at installere. Ved hjælp af dette program kan du også køre spil uden at indsætte en disk i det optiske drev på din computer.

Sådan starter du et spil ved hjælp af Alkohol 120
Sådan starter du et spil ved hjælp af Alkohol 120

Nødvendig

  • - disk med spillet;
  • - Alkohol 120-program.

Instruktioner

Trin 1

Start Alkohol 120. Hvis dette er første gang, du kører programmet, skal du vente lidt, indtil det opretter et virtuelt drev. Indsæt disken med det spil, du vil køre ved hjælp af programmet, i det optiske drev på din computer.

Trin 2

Når disken med spillet er i drevet, skal du vælge funktionen "Opret billeder" i programmets hovedmenu. Med sin hjælp opretter du en virtuel kopi af den disk, der i øjeblikket er i computerdrevet. I det første vindue, der vises, skal du foretage grundlæggende indstillinger.

Trin 3

Nederst i programvinduet er der en parameter "Datatype". Klik på pilen ved siden af den. Marker afkrydsningsfeltet "Skift datapositionering". Efter indtastning af parametrene skal du fortsætte videre. I det næste vindue skal du indtaste navnet på diskbilledet og vælge den mappe, hvor billedet skal gemmes. Tryk derefter på "Start". Vent på afslutningen af processen med at skabe billedet af spillet. Efter afslutningen vises et meddelelsesvindue om afslutningen af operationen. Fjern nu disken fra drevet.

Trin 4

Vælg derefter "Søg" -funktionen i programmets hovedmenu. Angiv stien til spilbilledet. Klik på den med venstre museknap, og vælg "Tilføj". Gå tilbage til programmets hovedmenu. Billedet med spillet vil være i programmets højre vindue, højreklik på det. Vælg derefter "Mount to device" i kontekstmenuen. Billedet monteres. Spillet kan nu lanceres.

Anbefalede: