Hvorfor Vises En Sort Skærm?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Vises En Sort Skærm?
Hvorfor Vises En Sort Skærm?

Video: Hvorfor Vises En Sort Skærm?

Video: Hvorfor Vises En Sort Skærm?
Video: Gnid i en dekorativ jakke / fransk manicure korrektion / sommer lyse manicure 2024, April
Anonim

Brugere af pc'er står ofte over for en sort skærm, mens de arbejder. Det opstår af forskellige årsager, for eksempel når der er hardwareproblemer eller problemer i applikationer.

Hvorfor vises en sort skærm?
Hvorfor vises en sort skærm?

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at grafikkortet sidder korrekt på computerens bundkort. Kontroller også, om skærmen er tilsluttet korrekt ved at kontrollere stikkene på systemenheden og selve enheden. Hvis problemet er med grafikkortet eller skærmen, vil du sandsynligvis høre de velkendte systemstartlyde, når du tænder computeren, men der er intet billede på skærmen.

Trin 2

Installer de nyeste drivere til din skærm og skærmkort. Hvis de er fraværende, kan du se et fuldstændigt fravær af billedet såvel som et for sløret eller mørkt billede. Prøv også at justere skærmbilledet ved hjælp af funktionstasterne på forsiden af skærmen. Indstillingerne for lysstyrke og kontrast kan være ude af rækkefølge, hvilket får billedet på skærmen til at være for mørkt.

Trin 3

Hvis der opstår en mørk skærm, når du starter et program, f.eks. Et computerspil, opfylder det muligvis ikke dine systemkrav og fryser ved opstart. Prøv at trykke på Windows-tasten eller Ctrl + Alt + Del-kombinationen for at afslutte det program, der forårsagede, at systemet fryser, eller klik på knappen Nulstil placeret på systemenheden.

Trin 4

En sort skærm kan også vises i nogle tilfælde som et acceptabelt træk ved systemet. For eksempel, når du installerer driverne til videoadapteren, bliver skærmen muligvis sort i et stykke tid. Årsagen til dette er den automatiske indstilling af systemet og indstillingen af de tilsvarende videoparametre. Efter et stykke tid vises billedet på skærmen igen. Nogle computerspil har heller ikke en indlæsningsskærm, hvorfor brugeren, efter at have startet dem, muligvis kan se en sort skærm i flere minutter. Så vises billedet, og selve spillet begynder.

Anbefalede: