Sådan åbnes En Fil Fra Kommandolinjen

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes En Fil Fra Kommandolinjen
Sådan åbnes En Fil Fra Kommandolinjen

Video: Sådan åbnes En Fil Fra Kommandolinjen

Video: Sådan åbnes En Fil Fra Kommandolinjen
Video: Как приготовить сыр МАСКАРПОНЕ из 2 ингредиентов в домашних условиях 2024, April
Anonim

Af en eller anden grund kan du ikke åbne filen gennem opdagelsesrejsende eller filhåndtering? Der er altid den gode gamle kommandolinje. Det er kun at beherske de kommandoer, der bruges i det til visse operationer.

Sådan åbnes en fil fra kommandolinjen
Sådan åbnes en fil fra kommandolinjen

Instruktioner

Trin 1

Gå først til selve kommandolinjen. For at gøre dette skal du i Windows XP klikke på knappen "Start", derefter "Kør" og indtaste "cmd" der. I Windows 7 - "Start" -knappen, indtast "cmd" i søgefeltet, højreklik på det resultat, der vises, og vælg start som computeradministrator. Når du bliver bedt om at starte, skal du klikke på Ja.

Trin 2

Nu skal du finde den mappe, hvor problemfilen er placeret. Oprindeligt er du i systemkataloget "C: Windowssystem32". For at se indholdet af en mappe, skriv "dir / p" ("p" er ansvarlig for side-for-side-browsing), og computeren giver dig en liste over filer og underkataloger. For at gå til næste side skal du trykke på Enter knap. I Windows 7 er "p" valgfri, da dette OS har evnen til at rulle gennem indholdet af kommandolinjen. For kun at vise mapper skal du bruge "/ ad" ("dir / ad") -tasten, kun filer - "/ b" ("dir / b") -tasten.

Trin 3

For at skifte til en anden mappe skal du bruge kommandoen "cd" (for eksempel ved at skrive "cd C: Windows", vil du blive ført til Windows-biblioteket, fra den oprindelige kan du også komme derhen med "cd.." kommando, der tjener til at gå et niveau tilbage) … Hvis du har brug for at skifte drev - indtast ":" (for eksempel "D:").

Trin 4

Nu hvor du har fundet biblioteket og den fil, du har brug for i den, skal du bare indtaste navnet på denne fil. Filen åbnes ved hjælp af programmet, som ifølge de angivne parametre skal åbne det. I fremtiden er det ikke nødvendigt at gå til biblioteket med filen hver gang, du skal bare huske den fulde sti til den (se billedet for trinnet).

Trin 5

For ofte anvendte kommandoer er det almindeligt at oprette bat-filer, hvor alle kommandoer er skrevet på forhånd. For at udføre en flagermusfil skal du bare køre den. Sådanne filer kan gøres universelle (for eksempel for ikke kun at kopiere specifikke filer, men alle).

Anbefalede: