Sådan Gendannes Toppanelet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Toppanelet
Sådan Gendannes Toppanelet

Video: Sådan Gendannes Toppanelet

Video: Sådan Gendannes Toppanelet
Video: Разборка Самолетной ТУРБИНЫ после падения - Hammer IQ-180 2024, Kan
Anonim

Selvom softwareudviklere forsøger at forenkle grænsefladen for deres produkter så meget som muligt, kan det i nogle tilfælde tage lang tid at finde menuknappen til at udføre den enkleste kommando. For eksempel kan den øverste menulinje i nogle applikationer være skjult, og alle forsøg på at gendanne ender med fejl.

Sådan gendannes toppanelet
Sådan gendannes toppanelet

Instruktioner

Trin 1

De nyeste versioner af Office-softwarepakken (2007 og 2010) fra Microsoft bruger menulinjen øverst i applikationsvinduet og kaldes Ribbon som det primære værktøj til de fleste operationer. Hvis du ikke kan se dette panel i Word, Excel, Power Point og andre, skal du flytte markøren øverst til venstre i vinduet i området med knapperne "Gem", "Fortryd input", "Genindtast".

Trin 2

Klik på ikonet til højre med en pil, der peger nedad. Klik på det sidste punkt i menuen, der åbnes: "Minimer båndet". Svaret på denne handling vil være udseendet af hovedpanelet på det sted, du er vant til.

Trin 3

Hvis du "mistede" bogmærkelinjen, som også er placeret i den øverste del af vinduet som en separat menulinje, skal du trykke på tastaturgenvejen Ctrl + Skift + B - bogmærkelinjen vises med det samme. Den samme handling kan udføres ved at klikke på skruenøgleikonet og derefter vælge menupunkterne "Bogmærker" og "Vis bogmærkebjælke" i rækkefølge.

Trin 4

I Opera-browseren kan ethvert panel, som udviklere har placeret øverst i vinduet, skjules og vises igen ved hjælp af den relevante kommando. Du kan få adgang til listen over kommandoer ved at klikke på Opera-knappen i øverste venstre hjørne af vinduet. Vælg punktet "Værktøjslinjer" i menuen, og marker afkrydsningsfeltet ud for det panel, du har brug for (adresser, faner osv.) For at gendanne det til programmets arbejdsvindue.

Trin 5

Hvis din browser er Firefox, skal du klikke på Firefox-knappen og vælge kommandoen Indstillinger for at gendanne eller skjule enhver menulinje. Og Internet Explorer-brugere skal bare højreklikke i det frie område i bogmærkepanelet og markere det panel, der skal gendannes, i genvejsmenuen.

Anbefalede: