Sådan Aktiveres Task Manager På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Task Manager På En Computer
Sådan Aktiveres Task Manager På En Computer

Video: Sådan Aktiveres Task Manager På En Computer

Video: Sådan Aktiveres Task Manager På En Computer
Video: Не удается установить приоритет в диспетчере задач в Windows 10 Доступ запрещен 2024, April
Anonim

Task Manager-applikationen giver brugeren mulighed for at lukke programmer, overvåge deres udførelse og computerens ydeevne og tildele prioriteten for kørende processer. Det er meget nyttigt at kunne bruge "afsenderen", især i tilfælde hvor et program ikke reagerer, eller en virus begynder at arbejde på computeren.

Sådan aktiveres Task Manager på en computer
Sådan aktiveres Task Manager på en computer

Instruktioner

Trin 1

Den første måde at starte Task Manager på er den nemmeste. Tryk på tastekombinationen Ctrl + Alt + Del, så vises applikationsvinduet. Det har flere faner: applikationer, processer, ydeevne, netværk, brugere. I fanen "Applikationer" kan du altid lukke ethvert af de kørende programmer, hvis det f.eks. Ikke reagerer på brugeranmodninger. Fanen "Processer" viser alle processer, der aktuelt kører på computeren, de kan også slukkes: Vælg linjen med processen, klik på knapperne "Afslut proces" og "Ja".

Trin 2

Du kan åbne Task Manager uden at bruge tastaturet - højreklik på proceslinjen (en lang vandret bjælke nederst på skærmen med Start-knappen og ikonerne til hurtigstart). I dette tilfælde skal markøren være på et tomt sted på panelet. Panelets kontekstmenu vises, hvor du skal vælge punktet "Jobliste".

Trin 3

Når en virus rammer computersystemet, bliver det ofte et problem at åbne "Jobliste". Mange ondsindede programmer er i stand til at blokere lanceringen, så brugeren ikke kan deaktivere virussen. I dette tilfælde vil du se en meddelelse om, at "Jobliste" er deaktiveret af administratoren. Først og fremmest skal du bruge et antivirusprogram og slippe af med malware. For at starte "Task Manager" igen skal du klikke på "Start" -knappen på proceslinjen og derefter på "Kør …". Indtast kommandoen gpedit.msc i feltet, og klik på OK. I vinduet "Gruppepolitik", der vises, skal du gå til fanen "Brugerkonfiguration" -> "Administrative skabeloner" -> "System" -> "Ctrl + Alt + Del-funktioner". Dobbeltklik på venstre knap på linjen "Fjern task manager". Vinduet "Egenskaber til fjernelse af task manager" vises - vælg "Disabled" -> "Apply" -> OK. Luk vinduet "Gruppepolitik". Genstart din computer eller minimer alle vinduer. Højreklik på den ledige plads på "Desktop" og vælg "Refresh". Nu starter "Task Manager" igen og fungerer som normalt.

Anbefalede: