Sådan Aktiveres Vista Task Manager

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Vista Task Manager
Sådan Aktiveres Vista Task Manager
Anonim

Windows Task Manager er et værktøj, der giver brugeren mulighed for at udøve kontrol over de kørende applikationer på systemet. Når der opstår problemer, startes afsenderen først for at overvåge de aktive processer, bestemme problemet og løse det.

Sådan aktiveres Vista Task Manager
Sådan aktiveres Vista Task Manager

Instruktioner

Trin 1

Start Task Manager fra proceslinjens genvejsmenu. Proceslinjen er placeret nederst på skærmen, og den starter med startknappen efterfulgt af hurtigstartprogrammer, kørende applikationer, sprogbjælke, ur og mere. For at få vist task manager skal du højreklikke på en tom del af panelet og vælge "Start Task Manager".

Trin 2

Programmet har to funktioner. For det første vises det oven på andre vinduer, selv i inaktiv tilstand. Denne begrænsning kan fjernes ved hjælp af menupunktet "Indstillinger": fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Over andre vinduer". For det andet, når det minimeres, vises Task Manager-vinduet muligvis ikke på proceslinjen. For at gendanne denne funktion skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Skjul skjult" i afsnittet "Indstillinger".

Trin 3

Brug tastaturgenvejen Ctrl + Skift + Esc. Efter lanceringen vises Task Manager-ikonet på højre side af proceslinjen i form af et lille sort og grønt gitter, som et miniatureprogram. Dette ikon er aktivt, dvs. dets tilstand ændres, når brugeren arbejder i åbne applikationer. Derfor, hvis Task Manager-vinduet minimeres, kan du groft estimere belastningen på computerressourcer ved at vise det på ikonet.

Trin 4

I tidligere versioner af Windows blev afsenderen lanceret ved at trykke på Ctrl + Alt + Del-tastaturgenvejen. I Vista vises der en menu med kommandoer til lukning eller ændring af bruger, når der bruges denne kombination, men blandt dem er der også en knap til at påkalde Task Manager. Dette afslutter systemet fra normal tilstand og lukker skrivebordet.

Trin 5

Opgavestyringen kan startes i reduceret tilstand. I dette tilfælde vises fanerne og sektionerne i menuen ikke. For at skifte til denne tilstand skal du dobbeltklikke på venstre museknap på vinduskanten. For at vende tilbage til normal tilstand skal du også bruge et dobbeltklik på begge sider af vinduet.

Anbefalede: