Sådan Slettes En E-mail I Outlook Express

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En E-mail I Outlook Express
Sådan Slettes En E-mail I Outlook Express

Video: Sådan Slettes En E-mail I Outlook Express

Video: Sådan Slettes En E-mail I Outlook Express
Video: Как настроить почтового клиента MS Outlook Express в MajaNet 2024, Kan
Anonim

Kommandoen til at slette en e-mail-besked håndteres forskelligt i Outlook Express, afhængigt af hvor den slettede mail er gemt. Dette kan medføre visse vanskeligheder, når du arbejder med mail.

Sådan slettes en e-mail i Outlook Express
Sådan slettes en e-mail i Outlook Express

Instruktioner

Trin 1

Start Outlook Express, og vælg den e-mail-besked, der skal slettes i overskriftsruden. Brug en af de mulige muligheder: - åbn menuen "Rediger" i det øverste servicepanel i applikationsvinduet, og vælg kommandoen "Slet" - ring til kontekstmenuen i titellinjen ved at højreklikke og vælg "Slet" -punktet; - klik på knappen "Slet" i de øverste servicepanelets programvinduespaneler - Brug Del-funktionstasten eller kombinationen af Ctrl og Del-tasterne.

Trin 2

Hvis meddelelsen er i visningsvinduet, er det muligt, at du kan bruge flere sletningsmetoder: - åbn menuen "Filer" i det øverste servicepanel i Outlook Express-vinduet, og vælg kommandoen "Slet besked" - klik på " Slet "-knap i det øverste servicepanel i applikationsvinduet; - brug den funktionelle Del-tast eller kombinationen af Ctrl og Del-taster.

Trin 3

Bemærk, at et brev, der er slettet fra en lokal mappe, flyttes til en speciel "Slettet post" -mappe til gendannelse (om nødvendigt). For at slette en mailbesked fuldstændigt skal du åbne menuen "Rediger" i det øverste servicepanel i programvinduet og vælge kommandoen "Ryd slettet mappe". Bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på knappen "Ja" i systemanmodningsvinduet, der åbnes.

Trin 4

Bemærk, at meddelelser, der er gemt på serveren, faktisk ikke slettes, men kun er markeret med symbolet "Til sletning". For fuldstændigt at slette de valgte e-mail-beskeder skal du åbne menuen "Rediger" i den øverste servicepanel i Outlook Express-vinduet og vælge kommandoen "Ryd slettede meddelelser". Bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på knappen "Ja" i systemanmodningsvinduet, der åbnes.

Trin 5

Med store mængder e-mail-beskeder i mappen "Slettede emner" kan det være nødvendigt at komprimere mail-databasen. For at gøre dette skal du åbne menuen "File" i den øverste værktøjslinje og vælge punktet "Folder". Vælg underkommandoen "Komprimer alle mapper", og slet unødvendige e-mails, når processen er afsluttet.

Anbefalede: