Sådan Starter Du Fra Et Eksternt Drev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Fra Et Eksternt Drev
Sådan Starter Du Fra Et Eksternt Drev

Video: Sådan Starter Du Fra Et Eksternt Drev

Video: Sådan Starter Du Fra Et Eksternt Drev
Video: Превосходные БАКЛАЖАНЫ на зиму. Такого Вы еще точно не пробовали! 2024, Kan
Anonim

Normalt bruges DVD-drev og specielle diske til at installere operativsystemet. I situationer, hvor disse enheder ikke er tilgængelige, er det almindeligt at bruge forskellige USB-drev.

Sådan starter du fra et eksternt drev
Sådan starter du fra et eksternt drev

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har brug for at installere et operativsystem eller gendanne din computer til at arbejde ved hjælp af en ekstern harddisk, skal du aktivere opstart fra den angivne enhed. Husk, at der skal være en særlig partition på USB-harddisken, der indeholder opstartsfiler. Ellers registreres denne hardware ikke, før den kommer ind i operativsystemet. Tilslut din eksterne harddisk til en USB-port på din computer. Det er bedst ikke at bruge kanalerne på forsiden af sagen. De kan kun aktiveres efter indlæsning af operativsystemet.

Trin 2

Åbn BIOS-menuen ved at trykke på den ønskede tast, når du har tændt computeren. Normalt skal du trykke på Slet (Del) eller Escape (Esc). Gå til menuen Boot Device Priority. Det kan findes i menuen Boot Options. Find feltet Første opstartsenhed, fremhæv det, og tryk på Enter. Installer USB-HDD-enheden i første omgang. Hvis der ikke er noget sådant, skal du åbne undermenuen HDD-Mode og vælge USB-HDD. Når denne procedure er afsluttet, flyttes det interne HDD-felt til den anden position.

Trin 3

Tryk på F10-tasten. Dette er nødvendigt for at gemme ændringerne og genstarte computeren. For at åbne BIOS-menuen på den mobile computer skal du trykke på andre taster. Tænd for din bærbare computer, og læs indskriften nederst på skærmen. Tryk på F2 eller Esc-tasten. I menuen, der vises, skal du vælge Enter BIOS-punktet. Følg algoritmen beskrevet i de foregående trin.

Trin 4

Når du arbejder med nogle modeller af bundkort, kan du kun aktivere opstart fra den ønskede enhed til en bestemt lancering af enheden. Prøv at trykke på F8-tasten, når du har tændt din computer (bærbar computer). Hvis menuen til valg af enheder derefter åbnes, skal du vælge USB-HDD og trykke på Enter-tasten.

Anbefalede: