Sådan Gendannes Standardtemaer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Standardtemaer
Sådan Gendannes Standardtemaer

Video: Sådan Gendannes Standardtemaer

Video: Sådan Gendannes Standardtemaer
Video: Маша и Медведь (Masha and The Bear) - Маша плюс каша (17 Серия) 2024, Kan
Anonim

Et Windows-tema er ikke kun et baggrundsbillede på skrivebordet, men også en bestemt form for ikoner lavet i en ensartet stil, et sæt lyde, et separat farveskema og skrifttypestil til vinduer i mapper og programmer. Brugere kan lide at eksperimentere med nye temaer, der er downloadet fra Internettet, og så kan de ikke gendanne standardtemaerne.

Sådan gendannes standardtemaer
Sådan gendannes standardtemaer

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ikke installerer et nyt tema, når du installerer et nyt tema, skal du bruge vinduet "Egenskaber: Skærm". Det kan kaldes på flere måder. Først: højreklik i et hvilket som helst frit område på "Desktop", i rullemenuen vælges linjen "Egenskaber". Den anden metode: Åbn kontrolpanelet i menuen Start, i kategorien Udseende og temaer, vælg ikonet Display eller Skift temaopgaven. En ny dialogboks åbnes.

Trin 2

Gå til fanen Temaer i dialogboksen, der åbnes. I kategorien Temaer skal du bruge rullelisten til at installere ethvert standard Windows-tema fra biblioteket. Det nyligt valgte tema vises i kategorien Prøve for klarhedens skyld. Klik på knappen "Anvend" og luk vinduet "Egenskaber: Display" ved at klikke på X i øverste højre hjørne af vinduet eller på OK-knappen.

Trin 3

Hvis standardtemaerne ikke længere vises i vinduet "Skærmegenskaber", skal du gendanne dem på en anden måde. Ring til "Kontrolpanel" gennem menuen "Start". I kategorien "Ydeevne og vedligeholdelse" skal du vælge ikonet "Administration" ved at klikke på det med venstre museknap. I ikonet, der åbnes, skal du vælge ikonet "Tjenester" - en ny dialogboks åbnes.

Trin 4

I vinduet "Tjenester", der åbnes, skal du bruge rullepanelet til at flytte ned på listen og finde elementet "Temaer". Vælg en linje ved at klikke på den med venstre museknap. Efter at have fremhævet "Temaer" i højre del af vinduet, bliver kommandoer tilgængelige, som kan tildeles systemet. Hvis tjenesten på din computer ikke er aktiv, skal du vælge kommandoen "Start service". Hvis tjenesten allerede kører, skal du vælge kommandoen "Genstart tjeneste". Genstart din computer. Derefter gendannes standardtemaerne.

Anbefalede: