Sådan ændres Placeringen Af proceslinjen

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Placeringen Af proceslinjen
Sådan ændres Placeringen Af proceslinjen

Video: Sådan ændres Placeringen Af proceslinjen

Video: Sådan ændres Placeringen Af proceslinjen
Video: Hvordan får man proceslinjen på plads 2024, Kan
Anonim

Som standard er proceslinjen i Windows placeret i bunden af skærmen, men det betyder ikke, at brugeren ikke kan tilpasse placeringen og udseendet af panelet efter hans smag eller indstille indstillinger for at skjule det helt. For at ændre placeringen af proceslinjen skal du tage flere trin.

Sådan ændres placeringen af proceslinjen
Sådan ændres placeringen af proceslinjen

Instruktioner

Trin 1

Flyt musemarkøren til den nederste kant af skærmen, og klik på proceslinjen i ethvert ledigt rum med højre museknap. Venstreklik på rullemenuen på emnet "Dock proceslinjen" for at fjerne sætmarkøren. Placer markøren i et hvilket som helst ledigt område på proceslinjen, tryk på venstre museknap. Hold det nede, og skub panelet til venstre, højre eller øverste kant af skærmen. Klik igen på panelet med højre museknap og i rullemenuen sæt en markør overfor punktet "Dock proceslinjen".

Trin 2

For at "skjule" proceslinjen skal du højreklikke på den og vælge Egenskaber i rullemenuen eller venstreklikke på panelet og trykke på alt="Image" og Enter. Hvis du ikke kan åbne vinduet med proceslinjeegenskaber fra skrivebordet, skal du vælge "Kontrolpanel" i menuen "Start" og klikke på ikonet "Aktivitetslinje og startmenu" i kategorien "Udseende og temaer". I egenskabsvinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Proceslinje" og indstille markøren i feltet "Skjul proceslinjen automatisk". Klik på knappen Anvend, og luk vinduet.

Trin 3

For at tilføje et applikations-hurtigstartpanel skal du højreklikke på proceslinjen og vælge linjen "Hurtig start" i undermenuen "Værktøjslinjer". Anbring en markør overfor denne vare. Placer musemarkøren over ikonet for det program, du vil føje til lynstartslinjen. Hold venstre museknap nede, og træk ikonet til panelet. Derefter kan du slette ikonet fra skrivebordet. Hvis der ikke er nok plads på Quick Launch til at vise alle de ikoner, du ønsker, skal du fjerne markeringen fra Dock-proceslinjen og bruge musen til at justere størrelsen på Quick Launch. Efter - pin proceslinjen igen.

Anbefalede: