Sådan Aktiveres Sikkerhedscenter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Sikkerhedscenter
Sådan Aktiveres Sikkerhedscenter

Video: Sådan Aktiveres Sikkerhedscenter

Video: Sådan Aktiveres Sikkerhedscenter
Video: Muscle Memory: Sådan kommer du tilbage i form 2024, Kan
Anonim

Sikkerhedscentret koordinerer arbejdet med de programmer, der er ansvarlige for, at computeren fungerer problemfrit. Nogle gange er denne tjeneste deaktiveret, og aktivering af den kan medføre nogle vanskeligheder for den uerfarne bruger.

Sådan aktiveres Sikkerhedscenter
Sådan aktiveres Sikkerhedscenter

Instruktioner

Trin 1

Windows Security Center er som standard aktiveret og overvåger dit systems sikkerhedsindstillinger og indstillinger. Især overvåger det driften af firewall- og antivirusprogrammerne. I tilfælde af at disse programmer er deaktiveret eller ikke fungerer i optimal tilstand, får brugeren en tilsvarende meddelelse.

Trin 2

Årsagerne til, at Security Center er deaktiveret, kan være forskellige. Disse kan være særegenhederne ved at tilpasse en bestemt Windows-samling, normalt piratkopieret, handlingen fra et Trojan-program eller simpelthen en utilsigtet nedlukning under utugelige eksperimenter med computertjenester. Samtidig vises der i sektionen "Sikkerhedscenter" i kontrolpanelet en anbefaling om at starte den tilsvarende tjeneste eller genstarte computeren. Men hvis denne tjeneste ikke bare stoppes, men deaktiveres, hjælper det ikke at genstarte computeren.

Trin 3

For at aktivere Sikkerhedscenter skal du køre i Windows XP-operativsystemet: "Start" -> "Kontrolpanel" -> "Administrative værktøjer" -> "Tjenester". Nederst på listen over tjenester er der linjen "Sikkerhedscenter". Dobbeltklik på den med musen - et vindue åbnes. Indstil tilstanden "Auto" i linjen "Starttype", klik på "Anvend". Tryk derefter på den aktiverede "Start" og "OK" knap. Sikkerhedscenter er aktiveret.

Trin 4

I Windows 7-operativsystemet er rækkefølgen for aktivering af Sikkerhedscenter som følger: "Start" -> "Kontrolpanel" -> "System og sikkerhed" -> "Administrative værktøjer" -> "Tjenester". Find linjen "Sikkerhedscenter" på listen over tjenester. Dobbeltklik på den med musen, i vinduet, der åbnes, indstil starttilstand til "Automatisk". Gem dit valg, og start tjenesten med knappen Start. Sikkerhedscenter er aktiveret.

Anbefalede: