Sådan Fjernes Linux-operativsystemet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Linux-operativsystemet
Sådan Fjernes Linux-operativsystemet

Video: Sådan Fjernes Linux-operativsystemet

Video: Sådan Fjernes Linux-operativsystemet
Video: 12.Linux для Начинающих - Процессы и Память: top, free, ps 2024, Kan
Anonim

Linux-operativsystemet kan endnu ikke konkurrere i popularitet med Windows. Mange brugere installerer det bare for nysgerrighed og ønsker efter et stykke tid at vende tilbage til det gamle operativsystem igen. Grundlæggende er hovedårsagen til at opgive Linux ulejligheden ved at installere programmer. Ikke mange brugere ønsker at studere denne proces mere detaljeret. For resten er det lettere at blot installere det gode gamle Windows tilbage.

Sådan fjernes Linux-operativsystemet
Sådan fjernes Linux-operativsystemet

Nødvendig

  • - Computer;
  • - boot disk med Linux distribution;
  • - boot disk med Windows OS.

Instruktioner

Trin 1

Inden du starter afinstallationsprocessen, skal du være opmærksom på, at operativsystemet fjernes fuldstændigt fra din computer. Det vil også slette oplysninger fra din harddisk. Så gem vigtige data på forhånd. Følgende trin vil guide dig gennem processen med at afinstallere Linux og installere Windows.

Trin 2

Den første ting, du skal gøre, er at fjerne sektionerne Swap og Native. For at gøre dette kan du bruge det indbyggede Fdisk-program. Brug en Linux-installationsdisk eller -disk til at starte din computer. Skriv Fdisk ved kommandoprompten, og tryk på Enter.

Trin 3

Skriv nu "p", og tryk på Enter for at få oplysninger om hvert afsnit. For at fjerne eksisterende partitioner skal du skrive "d" og trykke på Enter igen. Derefter vises et vindue, hvor der vil være en anmodning om at slette sektionen. For at slette partition 1 skal du indtaste henholdsvis 1 osv. Fjern derfor alle partitioner i dette operativsystem. Skriv nu "w" i kommandolinjen, og tryk på Enter. Fejlinformation vises. Læg ikke dette vægt. Du skal være færdig med kommandolinjen. For at gøre dette skal du skrive "q" og trykke på Enter.

Trin 4

Indsæt en bootbar Windows-operativsystemdisk i computerdrevet. Hvis du installerer operativsystemet Windows 7, skal du vente på den første dialogboks og derefter vælge funktionen "Opret partition". Opret således det krævede antal partitioner. Formater dem også. Dette kan gøres ved at vælge "Diskopsætning" i menuen.

Trin 5

I Windows XP skal du vente på, at filerne downloades og acceptere licensaftalen, før du opretter partitioner. Det vigtigste er at sikre, at al diskplads bruges.

Anbefalede: