Sådan Fjernes Linux Fra Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Linux Fra Din Computer
Sådan Fjernes Linux Fra Din Computer

Video: Sådan Fjernes Linux Fra Din Computer

Video: Sådan Fjernes Linux Fra Din Computer
Video: Why I don't dual-boot Linux ("Linux is free, if you don't value your time.") 2024, Kan
Anonim

For at fjerne ethvert operativsystem helt fra computeren anbefales det at rense den partition, som det er installeret på, helt. Når du afinstallerer et operativsystem fra Linux-familien, er det bedre at ændre formatet på partitionens filsystem.

Sådan fjernes Linux fra din computer
Sådan fjernes Linux fra din computer

Nødvendig

Partition Manager

Instruktioner

Trin 1

Hvis din computer kører Windows, skal du bruge dens standardfunktion til at tørre harddiskpartitioner. Åbn menuen "Denne computer" ved at trykke på "Start" og de engelske taster E. Samtidig skal du højreklikke på den partition på disken, hvor Linux-operativsystemet er installeret. Vælg "Format".

Trin 2

Angiv målfilsystemsystemtypen for denne partition, og indstil klyngestørrelsen. Bedre at bruge standardindstillinger. Klik på "Start" -knappen, og bekræft formateringsprocessen. Vent til den er færdig, og klik på knappen "OK" i det vindue, der vises.

Trin 3

Hvis den partition, du har brug for, ikke vises på listen over drev, skal du installere Paragons Partition Manager-program. Genstart computeren, og kør det installerede værktøj. Vælg Avanceret tilstand i menuen Hurtig start. Vent til listen over harddiskpartitioner vises.

Trin 4

Åbn menuen "Wizards", og vælg "Format Partition". Klik på knappen "Næste" i det vindue, der åbnes. Vælg nu dit lokale Linux-drev, og klik på Næste. Vælg typen af filsystem på den fremtidige disk blandt de foreslåede indstillinger. Angiv en lydstyrkeetiket, hvis det kræves, og vælg et drevbogstav. Klik på "Næste".

Trin 5

I den nye menu skal du blot klikke på knappen "Udført" for at bekræfte de indtastede parametre. Find knappen Anvend ventende ændringer på værktøjslinjen i Partition Manager-hovedvinduet, og klik på den. Bekræft starten af formateringsprocessen ved at klikke på knappen "Ja". Vent til denne proces er afsluttet. Genstart computeren, og sørg for, at en ny, tom harddiskpartition vises i menuen Denne computer. Deaktiver vinduet boot-valg, så du ikke konstant skifter til Windows.

Anbefalede: