Sådan Omdøber Du Et Computernavn

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omdøber Du Et Computernavn
Sådan Omdøber Du Et Computernavn

Video: Sådan Omdøber Du Et Computernavn

Video: Sådan Omdøber Du Et Computernavn
Video: Sådan køber du dine første aktier (Trin for trin guide) 2024, April
Anonim

Hver computer har sit eget navn, som er indstillet under installationen af operativsystemet og ikke er unik. Et lokalt netværk kan have flere computere med de samme navne på samme tid. Netværksidentifikation udføres af en unik IP-adresse.

Sådan omdøber du et computernavn
Sådan omdøber du et computernavn

Nødvendig

Administratorrettigheder

Instruktioner

Trin 1

Gå til de vigtigste systemindstillinger for at give din computer et originalt navn. For at gøre dette skal du højreklikke på genvejen "Denne computer" for at få vist kontekstmenuen. Vælg det nederste punkt "Egenskaber". Vinduet med systemets og computerens hovedparametre åbnes Her kan du se navnet på operativsystemet, dets bit, computerens ydeevne, udtrykt i et specielt indeks, oplysninger om aktivering af systemlicensen samt navnene på computeren og gruppen.

Trin 2

Klik på billedteksten "Skift indstillinger" for at åbne vinduet til konfiguration af netværksnavnet og gruppeindstillinger - det er også en af fanerne i vinduet "Systemegenskaber". Klik på knappen "Skift …" - vinduet "Skift computernavn eller domænenavn" åbnes.

Trin 3

Skift computernavnet, som du finder passende. Angiv ikke for lange navne: når det vises, forkortes navnet, som det er almindeligt i Windows for lange genvejsnavne. Som regel er det bedre at indtaste navnet på engelsk, da mange applikationer, når de forbinder et lokalt netværk, automatisk bruger navnet på din pc og kun bestemmer latinske tegn og tal. Gem dine ændringer.

Trin 4

Operativsystemet advarer dig om, at du skal genstarte computeren for at fuldføre omdøbningsproceduren. Gør dette, og åbn derefter systemegenskaberne igen for at kontrollere resultatet af dine handlinger.

Anbefalede: