Sådan Omdøber Du En Proces

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omdøber Du En Proces
Sådan Omdøber Du En Proces

Video: Sådan Omdøber Du En Proces

Video: Sådan Omdøber Du En Proces
Video: Part 7 Chess board Tutorial use hdri lighting. 2024, April
Anonim

Når et program startes, vises der en proces i task manager, der er forårsaget af dets lancering. Således svarer listen over processer til alle kørende programmer, der aktuelt er aktive på din computer. Hver aktiv proces har sit eget navn, og nogle gange kan det være nødvendigt at omdøbe det, for eksempel hvis du har brug for at organisere de kørende programmer.

Sådan omdøber du en proces
Sådan omdøber du en proces

Nødvendig

Computer med Windows OS

Instruktioner

Trin 1

Først skal du åbne Jobliste. I den kan du se en liste over aktive processer. Dette kan gøres på denne måde. Klik på Start. Gå derefter til "Alle programmer" og vælg "Standardprogrammer". Der er en "kommandolinje" i standardprogrammer. Kør det, og indtast kommandoen taskmgr. Efter et sekund vises "Jobliste".

Trin 2

Gå til fanen "Processer". En liste over alle aktive processer vises. I afsnittet "Billednavn" skal du finde navnet på den proces, du vil omdøbe, og klikke på det med højre museknap. En kontekstmenu vises. Vælg "Åbn fillagringsplacering" i denne menu.

Trin 3

Mappen med programmet åbnes. I denne mappe vil der være en eksekverbar fil, der fremhæves. Klik på den med højre museknap, og vælg "Omdøb" i den kontekstmenu, der vises. Giv nu denne fil et nyt navn. Dette vil være det nye navn på processen. Bemærk, at det er navnet på den eksekverbare fil, der skal omdøbes, og ikke dens udvidelse (Exe), ellers starter den simpelthen ikke.

Trin 4

Efter omdøbning vil du se, at filnavnet stadig er det samme i proceslisten. For at afslutte omdøbningsproceduren skal du lukke processen og starte igen. Du kan gøre det sådan. Klik på den med højre museknap. Vælg derefter Afslut proces i genvejsmenuen.

Trin 5

Kør derefter programmet igen, der svarer til den omdøbte proces. Processnavnet bliver nu nyt. Alternativt kan du blot genstarte din computer. Efter genstart af pc'en, næste gang du starter programmet, har processen et nyt navn.

Anbefalede: