Sådan Bruges Store Bogstaver I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Store Bogstaver I Photoshop
Sådan Bruges Store Bogstaver I Photoshop

Video: Sådan Bruges Store Bogstaver I Photoshop

Video: Sådan Bruges Store Bogstaver I Photoshop
Video: ФОТОШОП - ЭТО ПРОСТО 2024, April
Anonim

Store bogstaver er det store bogstav, der begynder en sætning eller et navn på noget. Du kan ikke undvære brugen af sådanne store bogstaver, når du skriver tekster eller inskriptioner i Photoshop.

Sådan bruges store bogstaver i Photoshop
Sådan bruges store bogstaver i Photoshop

Nødvendig

Grafisk editor Adobe Photoshop

Instruktioner

Trin 1

Du kan skrive store bogstaver i Photoshop på samme måde som i enhver teksteditor, dvs. trykke på tasten på det ønskede bogstav, mens du holder SHIFT-tasten nede. Hvis du har brug for at bruge et eller flere bogstaver, der allerede er skrevet, skal de vælges ved hjælp af musen eller piletasterne i kombination med SHIFT-knappen. Tryk derefter på ikonet på "Symbol" -panelet, hvor to store bogstaver TT ("Alle store bogstaver") er tegnet. Du kan bruge genvejstasterne, der erstatter denne handling - SHIFT + CTRL + K.

Trin 2

Hvis du ikke kan udskrive et stort bogstav, og små bogstaver fungerer fint, så har du sandsynligvis valgt en skrifttype, hvor store bogstaver simpelthen ikke findes. Sådanne dekorative eller stiliserede skrifttyper kommer ganske ofte over. Der er mindst to veje ud af situationen. Den første er at øge størrelsen på det bogstav, du gerne vil bruge store bogstaver, og lade resten være, som de er. For at gøre dette skal du vælge det på samme måde og klikke på ikonet ved siden af det, der er beskrevet i første trin - "Små hovedstæder". Den har to T'er, en stor og en mindre, trukket side om side. Genvejstasterne, der er tildelt denne operation, er SHIFT + CTRL + H.

Trin 3

Den anden måde er at erstatte dette bogstav med et lille bogstav i en anden, tilsvarende skrevet skrifttype. For at gøre dette skal du vælge den og derefter vælge en passende skrifttype i rullelisten i panelet "Symbol". Det behøver ikke at være nøjagtigt det samme skriftligt - nogle gange ser et stykke tekst med det første bogstav i en anden stil endnu smukkere ud. Sådanne fremtrædende første bogstaver kaldes "drop caps".

Trin 4

For at dekorere tekster med dråbehætter opretter de endda sæt specielle stiliserede børster, som hver repræsenterer et symbol. Hvis du vil lave store bogstaver på denne måde, skal du først finde et sådant sæt børster (eller gøre det selv) og indstille det til penselpaletten. Derefter skal du skrive små bogstaver ved hjælp af værktøjet Horisontal type og tilføje store bogstaver med penselværktøjet.

Anbefalede: