Sådan Fjernes Store Bogstaver I Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Store Bogstaver I Word
Sådan Fjernes Store Bogstaver I Word

Video: Sådan Fjernes Store Bogstaver I Word

Video: Sådan Fjernes Store Bogstaver I Word
Video: Hvordan endre standardfonten i Word 🤔 2024, April
Anonim

Microsoft Word er et program til oprettelse af tekstdokumenter. Funktionerne i Word giver dig mulighed for at redigere tekst og skrifttype afhængigt af brugerens behov: ændre skrifttypens størrelse, farve og form. Som standard er dokumentet indstillet til automatisk at bruge store bogstaver i starten af en sætning.

Sådan fjernes store bogstaver i Word
Sådan fjernes store bogstaver i Word

Instruktioner

Trin 1

De grammatiske regler for de fleste verdenssprog kræver brug af store bogstaver i starten af en sætning samt for at angive egennavne. For at øge din skrivehastighed ændrer Word automatisk små bogstaver til store bogstaver. Mange brugere af programmet har dog ikke brug for denne funktion, i hvilket tilfælde det giver mening at ændre programindstillingerne. For at deaktivere automatisk brug af store bogstaver skal du åbne et Word-dokument eller oprette et nyt ved at højreklikke på genvejsmenuen og vælge Ny og derefter oprette Word-tekstdokument.

Trin 2

På proceslinjens øverste linje er proceslinjen. Klik på knappen "Service". I kontekstmenuen, der åbnes, skal du vælge linjen "Indstillinger for autokorrektur". Klik på fanen Autokorrektur. Fjern det, hvis du har et flueben i boksen "Brug store bogstaver i sætninger". Klik på Anvend og OK. De gemte indstillinger gælder for alle efterfølgende Word-dokumenter.

Trin 3

Du kan også annullere den automatiske indtastning af store bogstaver, når du udfylder tabellen i "Indstillinger for autokorrektur". Fjern markeringen i kolonnen "Brug store bogstaver i tabelceller" til fanen "Autokorrektur". Bekræft dine handlinger ved at klikke på knapperne "Anvend" og "OK".

Trin 4

For at fjerne brug af store og små bogstaver for egennavne skal du fjerne markeringen i menuen Autokorrektur ved at udskifte indstillingen, mens du skriver, klikke på Anvend og OK. Nu udskrives alle ord i Word-dokumentet med et lille bogstav. Bemærk, at dette betragtes som en stavefejl. Og at henvende sig til en person med stavningen af sit navn med et lille bogstav vil blive betragtet som respektløst.

Trin 5

Hvis du har fulgt alle ovenstående krav, men teksten stadig er skrevet med store bogstaver, er det muligt, at dit tastatur er indstillet til at indtaste store bogstaver. Tryk på Caps Lock-tasten. Dette slukker store bogstaver, og dette bekræftes af den slukkede "Caps Lock" -lampe på tastaturet.

Anbefalede: