Sådan Skifter Du Sag

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skifter Du Sag
Sådan Skifter Du Sag

Video: Sådan Skifter Du Sag

Video: Sådan Skifter Du Sag
Video: Sådan skifter du slange på et cykelhjul 2024, Kan
Anonim

Registret på en pc er ansvarlig for at skrive store og små bogstaver fra tastaturet, når du indtaster tekst. Hvis bogstaver med små bogstaver registreres automatisk, skal du trykke på en tastekombination for at slå store bogstaver til. Derudover kan du medtage permanent store bogstaver.

Sådan skifter du sag
Sådan skifter du sag

Nødvendig

Grundlæggende personlige computerfærdigheder

Instruktioner

Trin 1

For en engangsskrivning af et stort bogstav skal du trykke på "Skift" -tasten på tastaturet, og mens du holder det nede, skal du trykke på det bogstav, der skal skrives med store bogstaver.

Trin 2

For at aktivere konstant tilstand for skrivning af store bogstaver skal du trykke på "Caps Lock" -tasten (den er placeret til venstre på tastaturet). Samtidig med at trykke på den, skal den tilsvarende indikator på tastaturet i øverste højre hjørne lyse, hvilket betyder, at tilstanden er tændt. Efter at have aktiveret "Caps Lock" -tilstand, registreres alle bogstaver, der er skrevet på tastaturet, kun i store bogstaver. For en engangsindtastning af små bogstaver i denne tilstand skal du trykke på "Skift" -tasten, og mens du holder den nede, skal du skrive det ønskede bogstav.

Anbefalede: