Sådan Indtaster Du Kaspersky-nøglen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indtaster Du Kaspersky-nøglen
Sådan Indtaster Du Kaspersky-nøglen

Video: Sådan Indtaster Du Kaspersky-nøglen

Video: Sådan Indtaster Du Kaspersky-nøglen
Video: kaspersky antivirus 2021 for 550 days 2024, Kan
Anonim

Mange brugere skiftede til at bruge Kaspersky Anti-Virus. Du kan se, at den registrerer de fleste trusler, er ret pålidelig og krævende (nyeste versioner) vedrørende forbrug af systemressourcer.

Sådan indtaster du Kaspersky-nøglen
Sådan indtaster du Kaspersky-nøglen

Nødvendig

  • - en computer med installeret antivirus
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

Find og download nøglerne til Kaspersky for at installere dem i programmet. Følg dette link https://superkeys.ru/ska4at - på dette websted kan du finde de nyeste versioner af nøgler til alle versioner af Kaspersky Anti-Virus. For at indtaste en nøgle i KIS 2010 kan du bruge taster fra den syvende og ottende version af dette program. Afbryd internet, gå til KIS-programmet, vælg kommandoen "Licens" i nederste højre hjørne for at starte licensadministratoren. I det vindue, der åbnes, skal du vælge den aktuelle nøgle og klikke på "Fjern" for at fjerne den anvendte og udløbne licens. Bekræft sletningen, og klik derefter på knappen "Aktivér ny licens". Der åbnes et vindue, hvor du vælger "Aktiver kommerciel version". I den skal du indtaste aktiveringskoden st8n6-k6zet-tjwfh-xm5rj eller AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3. Klik på "Næste". En fejlmeddelelse vises - vær ikke opmærksom på fejlen, og find det felt, hvor du skal vælge nøglefilen til Kaspersky fra din computer, nederst i vinduet

Trin 2

Klik på knappen "Gennemse", angiv i dette vindue stien til nøglefilen til antivirusprogrammet. Du kan aktivere Kaspersky ved hjælp af en nøgle fra den syvende, ottende version af dette antivirusprogram. Klik på OK. Genstart din computer. Hvis aktiveringen mislykkes, skal du følge det næste trin.

Trin 3

Afbryd internettet, klik på knappen "Aktivér", vælg "Aktiver prøveversion" -punktet, klik på knappen "Næste". Programmet kan ikke oprette forbindelse til serveren, da der ikke er internetadgang, så der vises en fejlmeddelelse, og et forslag om at aktivere ved hjælp af en nøgle vises. Angiv stien til nøglefilen i markeringsfeltet for at installere nøglen til Kaspersky.

Trin 4

Download nye nøgler til Kaspersky, hvis nøglen efter et stykke tid er blokeret. For at gøre dette skal du gå til SuperKeys. Ru-webstedet. Installer den nye nøgle på samme måde. Taster til andre versioner af Kaspersky Anti-Virus og Kaspersky Internet Security installeres på samme måde.

Anbefalede: