Sådan Indtaster Du Tekst Til Oversættelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indtaster Du Tekst Til Oversættelse
Sådan Indtaster Du Tekst Til Oversættelse

Video: Sådan Indtaster Du Tekst Til Oversættelse

Video: Sådan Indtaster Du Tekst Til Oversættelse
Video: Sådan oversætter du dine danske undertekster til andre sprog 2024, Kan
Anonim

Med udviklingen af moderne teknologier er det blevet meget lettere at oversætte tekst fra et sprog til et andet. Det er nok at bruge en af de internettjenester, der leverer sådanne tjenester online.

Sådan indtaster du tekst til oversættelse
Sådan indtaster du tekst til oversættelse

Er det nødvendigt

  • - adgang til Internettet
  • - online oversætter.

Instruktioner

Trin 1

Åbn en af de kendte søgemaskiner som Google eller Yandex. Indtast i søgefeltet: "oversætter" eller "online oversætter". Du vil se en liste over online oversættere, der arbejder i realtid. Blandt dem kan der være ressourcer placeret på følgende adresser: translate.google.ru, https://www.translate.ru, https://radugaslov.ru/promt.htm, https:// www. ru.all-biz.info / oversæt / og andre.

Trin 2

Åbn en online oversætter, alle sådanne programmer fungerer på det samme princip. I vinduet ser du to små vinduer: et til kildeteksten og et andet til resultatet af arbejdet.

Trin 3

Kopier den tekst, du vil oversætte til udklipsholderen, og indsæt den derefter ved hjælp af genvejsmenuindstillingerne i kildefeltet. Vær opmærksom på knapperne til valg af det ønskede sprog.

Trin 4

Marker kildesproget for din tekst og det, du vil oversætte til. Klik derefter på knappen "Oversæt". Teksten vil blive oversat til et andet sprog på et sekund eller to.

Trin 5

Opdel den oprindelige komplekse tekst i enkle sætninger inden oversættelse. Dette bringer resultatet af online oversætterens arbejde tættere på det mest nøjagtige. På grund af det særlige ved hvert enkelt sprog oversætter disse tjenester ikke altid komplekse former korrekt.

Trin 6

Hvis du har brug for at oversætte en internetside fuldt ud, skal du indtaste (kopiere og indsætte) adressen på denne side i kildetekstfeltet og klikke på knappen "Oversæt".

Trin 7

Hvis resultatet af en eller anden grund ikke tilfredsstiller dig (vrøvl, ikke alle ord er oversat osv.), Så prøv at bruge en anden lignende tjeneste.

Trin 8

Giver mulighed for at oversætte individuelle tekstfragmenter og MS Word 2010. Åbn først den fil, du har brug for. Gå derefter til fanen "Gennemgang" i gruppen "Sprog", vælg "Oversættelse" og følg derefter vejledningen i programmets kontekstmenu.

Anbefalede: