Sådan Overstreges Et Ord I Et Ord

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overstreges Et Ord I Et Ord
Sådan Overstreges Et Ord I Et Ord

Video: Sådan Overstreges Et Ord I Et Ord

Video: Sådan Overstreges Et Ord I Et Ord
Video: synonym - Ord Der Begynder Med (( DANSK )) | Ord Der Slutter I (( DANSK ))! 2024, April
Anonim

Arbejde i en teksteditor Microsoft Word (Word) giver store muligheder. Direkte i selve editoren kan du foretage visse manipulationer med den udskrevne tekst. En af disse handlinger er at krydse ord.

Sådan overstreges et ord i et ord
Sådan overstreges et ord i et ord

Nødvendig

Computer, Microsoft Word-program

Instruktioner

Trin 1

Skriv den tekst, du har brug for, i et teksteditor Microsoft Word.

Trin 2

Hvis der ikke er noget “abc-gennemstregningsikon” på værktøjslinjen (det ser ud som tre bogstaver “abc” krydset med en lige vandret linje nær midten af bogstavhøjden), skal du placere markøren på det tomme felt i den øverste værktøjslinje. Højreklik, og vælg sektionen "Indstillinger …" i det åbnede værktøjsvindue.

Trin 3

I indstillingsvinduet, der åbnes, skal du vælge sektionen "Kommandoer". I venstre kolonne "Kategorier:" find kategorien "Format". I højre kolonne "Kommandoer" er der en liste over kommandoer, der svarer til denne kategori "Format". Flyt skyderen ned, indtil du finder ikonet "abc-gennemstregning".

Trin 4

Placer markøren på “abc Gennemtrængning” -ikonet, venstreklik og hold den nede, træk dette ikon til feltet i den øverste værktøjslinje til et hvilket som helst sted op til “Toolbar Options” -knappen.

Din værktøjslinje har nu et kommandoikon, der lader dig krydse bogstaver, ord og tegn.

Trin 5

Vælg det ord, der skal overstreges i din udskrevne tekst. Fremhæv det. Klik på ikonet "abc Gennemtrængning" på værktøjslinjen. Dit ord er blevet overstreget. Det er ikke nødvendigt at fremhæve det ord, der skal overstreges. Du kan aktivere gennemstregningsformatet på værktøjslinjen ved at klikke på ikonet med venstre museknap. Udskriv derefter teksten. Denne tekst udskrives med gennemstregning. Ved at klikke på gennemstregningsikonet på værktøjslinjen slås gennemstregningstilstand på samme måde fra. Du fortsætter med at udskrive normalt uden gennemstregning.

Anbefalede: