Sådan Gør Du Et Foto Gennemsigtigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Et Foto Gennemsigtigt
Sådan Gør Du Et Foto Gennemsigtigt

Video: Sådan Gør Du Et Foto Gennemsigtigt

Video: Sådan Gør Du Et Foto Gennemsigtigt
Video: Agrohoroskop til skæring og rodning af stiklinger i oktober 2021 Plus en måde at rodfæste i efteråre 2024, Kan
Anonim

Når du arbejder på et websted, er det ofte nødvendigt at gøre baggrunden for et foto gennemsigtigt, så billedet passer godt med det overordnede design. For at løse dette problem skal du bruge grafikeditoren Adobe Photoshop.

Sådan gør du et foto gennemsigtigt
Sådan gør du et foto gennemsigtigt

Instruktioner

Trin 1

Vælg "File" -> "Open", og i det vindue, der vises, angiv den ønskede fil, og klik derefter på "Open". Klik derefter på knappen "Lag" i højre del af programvinduet, højreklik på "Baggrund" -laget, vælg "Fra baggrund …", angiv navnet på laget og klik på OK.

Trin 2

Så er der to muligheder. Hvis baggrunden på billedet er ensartet, skal du vælge Tryllestav fra værktøjslinjen i venstre side af vinduet. Klik på baggrunden, hvorefter den vælges. For at udjævne kanter skal du klikke på knappen Forfine kant på øverste panel. Indstil de ønskede muligheder for fjerning, aliasing osv. Derefter skal du trykke på Delete-tasten eller vælge "Rediger" -> "Ryd".

Trin 3

Den anden mulighed er mere egnet til fotografier med komplekse baggrunde, som ikke kan skelnes tydeligt ved hjælp af "Magic Wand". Vælg penselværktøjet. Gå derefter til tilstanden Hurtig maske. For at gøre dette skal du klikke på ikonet nederst på værktøjslinjen eller trykke på Q-tasten.

Trin 4

Brug penslen til at male over baggrunden. De skraverede områder skifter til lyserøde. Brug en mindre penselstørrelse til at arbejde på baggrunden af baggrunden og andre elementer på billedet, og du kan også øge skalaen.

Trin 5

Når du er færdig med at vælge baggrunden, skal du afslutte tilstanden Hurtig maske. For at gøre dette skal du igen klikke på det tilsvarende ikon eller trykke på Q-tasten. Hvis du har brug for at udjævne kanterne, skal du vælge værktøjet "Tryllestav" og klikke på knappen "Forbedre kant". Angiv de ønskede værdier, og klik på OK. Ryd derefter den valgte baggrund.

Trin 6

Gem billedet. Vælg "File" -> "Save As", angiv et navn, og angiv det.png-format, der understøtter gennemsigtighed af billeder.

Anbefalede: