Sådan Oprettes Et Gennemsigtigt Lag

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Gennemsigtigt Lag
Sådan Oprettes Et Gennemsigtigt Lag

Video: Sådan Oprettes Et Gennemsigtigt Lag

Video: Sådan Oprettes Et Gennemsigtigt Lag
Video: Хлеб на закваске: как сделать не имея рецепта (разбираем главные принципы и правила здорового хлеба) 2024, Kan
Anonim

Lag i Photoshop er som en stak glasplader, hvorpå et billede påføres. Hvis du vil tilføje en ekstra del til den generelle tegning, som kan flyttes og redigeres uden at røre resten af delene, skal denne del ligge på et gennemsigtigt lag. Oprettelse af et lag som dette med Photoshop er et ret simpelt trin.

Sådan oprettes et gennemsigtigt lag
Sådan oprettes et gennemsigtigt lag

Nødvendig

Photoshop-program

Instruktioner

Trin 1

Grafikeditoren Photoshop giver dig mulighed for at generere et gennemsigtigt lag som baggrundslaget i et nyt dokument. For at oprette den skal du bruge den nye indstilling i menuen Filer eller tastekombinationen Ctrl + N. Indtast de lineære dimensioner for dokumentet i det vindue, der åbnes, vælg dets opløsning fra rullelisten Opløsning og en farvetilstand fra listen Farvetilstand. Et dokument med en gennemsigtig baggrund kan oprettes i en hvilken som helst af de farvetilstande, der er tilgængelige i Photoshop undtagen Bitmap.

Trin 2

Efter at have trykket på OK-knappen i parametervinduet i det oprettede dokument, vil du bemærke, at baggrundslaget er malet med hvidgrå celler. På denne måde viser Photoshop gennemsigtigheden af laget. For at oprette et nyt gennemsigtigt lag i et eksisterende dokument skal du bruge indstillingen Lag fra gruppen Ny i menuen Lag. I indstillingsvinduet for det oprettede lag kan du straks indtaste dets navn og angive blandingstilstand. Dog kan alle disse indstillinger redigeres efterfølgende gennem lagpaletten.

Trin 3

Hvis du er vant til at bruge genvejstaster, kan du oprette et nyt gennemsigtigt lag ved at trykke på Shift + Ctrl + N-kombinationen. Derefter vises et vindue med de samme indstillinger for det oprettede lag.

Trin 4

Der er en anden måde at skabe et gennemsigtigt lag på. For at gøre dette skal du klikke på knappen Opret et nyt lag. Det er den anden knap fra højre under lagpaletten. Et nyt gennemsigtigt lag vises over det aktive lag uden yderligere dialogbokse.

Trin 5

Hvis du i slutningen af arbejdet har brug for at få en enkeltlagsfil på en gennemsigtig baggrund, skal du flade lagene med kommandoen Flet synlig fra menuen Lag og gemme filen i psd, tiff,.png"

Anbefalede: