Sådan Fjernes Unødvendige Ting Fra Skærmen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Unødvendige Ting Fra Skærmen
Sådan Fjernes Unødvendige Ting Fra Skærmen

Video: Sådan Fjernes Unødvendige Ting Fra Skærmen

Video: Sådan Fjernes Unødvendige Ting Fra Skærmen
Video: 🎁 Мозоль с СЮРПРИЗОМ!😱 СТЕРЖНЕВАЯ МОЗОЛЬ.Как убрать НАТОПТЫШИ.Педикюр ПОДРОБНО.Deep Callus 2024, Kan
Anonim

De siger, at renlighed ikke sker, hvor de rydder op, men hvor de ikke smutter. Hvad skal jeg gøre, hvis det værste allerede er sket, og computerskærmen er fyldt med alle mulige genveje og ikoner, under hvilke skrivebordsbaggrunden ikke er synlig? Selvfølgelig skal du rydde op på skrivebordet og fjerne alt unødvendigt fra det.

Sådan fjernes unødvendige ting fra skærmen
Sådan fjernes unødvendige ting fra skærmen

Nødvendig

en computer med Windows XP eller højere installeret

Instruktioner

Trin 1

For at kunne adskille murbrokkerne på skrivebordet skal du køre guiden Desktop Cleanup. For at gøre dette skal du finde ethvert område fri for ikoner på skrivebordet på din computer og højreklikke på det.

I kontekstmenuen skal du vælge "Desktop Cleanup Wizard" i gruppen "Arranger Icons". Rengøringsassistentens startvindue åbnes med en beskrivelse af, hvad dette værktøj gør. Klik på knappen "Næste" nederst i vinduet.

Trin 2

Vælg genveje, der kan overføres til mappen "Ubrugte genveje" uden at gå på kompromis med bekvemmeligheden ved dit arbejde på computeren. For at gøre dette skal du se på listen over genveje, der åbnes i det næste vindue i rengøringsguiden. De senest anvendte genveje viser datoen for den sidste lancering. Hvis du ikke har startet applikationen ved hjælp af en genvej på skrivebordet i mindst en uge, kan du sikkert fjerne det til mappen for ubrugte genveje, som oprettes af rengøringsguiden.

Fjern markeringen i afkrydsningsfelterne ud for de etiketter, du har brug for dagligt. Klik på knappen "Næste".

Trin 3

Tjek igen listen over genveje, der fjernes fra skrivebordet. Klik om nødvendigt på knappen Tilbage, og rediger listen. Klik derefter på knappen "Udfør". Dit skrivebord er ryddet op.

Trin 4

For at undgå at starte rengøringsproceduren manuelt hver gang, skal du konfigurere Guiden Desktop Cleanup. For at gøre dette skal du vælge "Egenskaber" i kontekstmenuen, som påkaldes ved at højreklikke på et tomt rum på skrivebordet. Klik på fanen "Desktop" i egenskabsvinduet.

Klik på knappen "Desktop Settings" og i det vindue, der åbnes, skal du markere afkrydsningsfeltet "Ryd op på skrivebordet hver 60. dag". Klik på knappen OK, og i egenskabsvinduet skal du klikke på knappen "Anvend" og OK.

Anbefalede: