Sådan Oprettes En Startdisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Startdisk
Sådan Oprettes En Startdisk

Video: Sådan Oprettes En Startdisk

Video: Sådan Oprettes En Startdisk
Video: Как БЕСПЛАТНО сделать загрузочный USB с Windows 10 2024, April
Anonim

Ikke alle programmer kan startes, før de går ind i operativsystemet. For at kunne gøre dette er det nødvendigt at brænde diske med de programmer, du har brug for på en bestemt måde.

Sådan oprettes en startdisk
Sådan oprettes en startdisk

Nødvendig

Nero-program

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har brug for at oprette en Windows-operativsystemgendannelsesdisk, skal du bruge den funktion, der er indbygget i dit operativsystem. Åbn Kontrolpanel, og vælg menuen "System og sikkerhed". Åbn nu elementet "Opret systemgendannelsesdisk", som er placeret i menuen "Sikkerhedskopiering og gendannelse".

Trin 2

Åbn DVD-drevbakken, og indsæt DVD-R-disken i den. Du kan også bruge DVD-RW-medier, men det vil ikke være muligt at overskrive oplysningerne efter oprettelse af en boot-disk. Vælg det ønskede DVD-drev i det vindue, der åbnes, og klik på knappen "Opret disk". Luk vinduet, når værktøjet er kørt.

Trin 3

Hvis du har brug for at oprette en bootbar disk med visse programmer, skal du bruge Nero-værktøjet. Kør det, og åbn menuen DVD-Rom (Boot). Download det virtuelle billede af den startbare disk, som du vil brænde til DVD-medier. Åbn fanen "Download", og klik på "Image file" -elementet. Klik på knappen Gennemse, og vælg den ønskede ISO-fil.

Trin 4

Klik på knappen Ny og derefter på knappen Optag. Sørg for at markere afkrydsningsfeltet ud for Finalize Disc. Vælg den optimale værdi for parameteren i menuen "Optagehastighed". Brug ikke maksimal hastighed, medmindre det er nødvendigt.

Trin 5

Åbn ISO-fanen. Vælg ISO 9660 + Joliet i menuen File System. Marker afkrydsningsfelterne ud for alle emner i menuen Lysrestriktioner. Klik på knappen "Brænd", og vent, mens programmet udfører de nødvendige handlinger.

Trin 6

Hvis du har brug for at tilføje hjælpeprogrammer til disken, skal du gøre det efter at have klikket på knappen "Ny". Vær opmærksom på, at når først disken er brændt, kan du ikke tilføje nye data til den.

Anbefalede: