Sådan Starter Du Windows Fra En Startdisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Windows Fra En Startdisk
Sådan Starter Du Windows Fra En Startdisk

Video: Sådan Starter Du Windows Fra En Startdisk

Video: Sådan Starter Du Windows Fra En Startdisk
Video: ПРАВИЛЬНАЯ УСТАНОВКА ДРАЙВЕРОВ НА WINDOWS 10? 2024, Kan
Anonim

Oftest udføres installationen af Windows-operativsystemet fra en boot-disk. Dets vigtigste funktion er, at programmer fra dette medium kan køres i DOS-tilstand.

Sådan starter du Windows fra en startdisk
Sådan starter du Windows fra en startdisk

Nødvendig

  • - ISO filafbrænding
  • - et billede af installationsdisken.

Instruktioner

Trin 1

Vælg det program, som du vil oprette en bootbar disk med. Hvis du kun overvejer gratis hjælpeprogrammer, skal du bruge programmet ISO File Burning. Download og installer dette program.

Trin 2

Download ISO-filen, som er et billede af installationsdisken til Windows. Sørg for at sikre dig, at din computer er kompatibel med det valgte operativsystem.

Trin 3

Indsæt en tom disk i dit DVD-drev, og start ISO File Burning. Vælg den minimale skrivehastighed for "blank". Klik på knappen "Sti til ISO" og angiv den nyligt downloadede billedfil. Når du har forberedt indstillingerne, skal du klikke på knappen Brænd ISO og vente, indtil dataene kopieres til DVD'en.

Trin 4

Genstart nu din computer, og hold knappen Slet nede. Vent til systemkortets (BIOS) menu åbnes. Åbn undermenuen Boot Options. Find Boot Device Priority, og åbn dens indhold.

Trin 5

Fremhæv feltet First Boot Device, og tryk på Enter. I den menu, der åbnes, skal du vælge Intern DVD-Rom og trykke på Enter igen. Tryk på Escape-knappen flere gange for at vende tilbage til BIOS-hovedmenuen. Fremhæv feltet Gem og afslut. Tryk på Enter-tasten og derefter på Y-tasten.

Trin 6

Hvis du ikke kunne aktivere autoload fra DVD-drevet gennem BIOS-menuen, skal du holde F8-tasten nede, når du har genstartet computeren. Efter et stykke tid skal der vises en menu med en liste over tilgængelige enheder. Fremhæv Intern DVD-Rom, og tryk på Enter.

Trin 7

Vent på meddelelsen "Tryk på en vilkårlig tast for at starte fra CD (DVD)" vises på displayet. Tryk på en vilkårlig tast på tastaturet, og vent på, at Windows-installationsprogrammet starter.

Anbefalede: