Sådan Placeres Animation På Dit Skrivebord

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres Animation På Dit Skrivebord
Sådan Placeres Animation På Dit Skrivebord

Video: Sådan Placeres Animation På Dit Skrivebord

Video: Sådan Placeres Animation På Dit Skrivebord
Video: МЕСТЬ ПИГГИ ДЛЯ СТАРШЕГО ОТРЯДА! КСЮША ОТКРЫЛА СВОЙ ЛАГЕРЬ! Новая Piggy Roblox! 2024, Kan
Anonim

Windows-operativsystemet indeholder en funktion, der automatisk ændrer skrivebordsbaggrunden. Da brugerne første gang så sådanne billeder erstatte hinanden på skrivebordet, var det et fantastisk syn. Og nu er ingen mere overrasket over dette. Et skridt fremad er ikke at indstille et statisk billede som tapet, men at tilføje animation til skrivebordet. Et sådant animeret billede kræver ikke store ressourcer og kan deaktiveres eller aktiveres.

Sådan placeres animation på dit skrivebord
Sådan placeres animation på dit skrivebord

Nødvendig

Windows-computer, grundlæggende computerfærdigheder

Instruktioner

Trin 1

Højreklik på skrivebordet, og vælg linjen "Egenskaber" i rullemenuen. Gå til fanen "Desktop". I dette vindue skal du klikke på knappen "Desktop Settings". Gå derefter til vinduet "Web" i vinduet med navnet "Desktop Elements" og klik på knappen "Opret". I en ny dialogboks med titlen "Nyt skrivebordselement" skal du klikke på knappen "Gennemse".

Trin 2

Når du har fundet den fil, der skal placeres på skrivebordet, skal du klikke på "OK" (flere gange). Når animationsbilledet vises på computerens skrivebord, skal du klikke på det med venstre museknap, og mens du holder det nede, skal du flytte det til det sted, du vælger.

Trin 3

For at gemme animationen skal du højreklikke på skrivebordet hver gang du tænder computeren og vælge linjen "Egenskaber". Gå derefter til fanen "Desktop". I denne dialogboks skal du klikke på knappen "Desktop Settings". I vinduet, der vises med navnet "Desktop-elementer", skal du gå til "Web" -fanen og sætte et flueben ud for linjen "Fix desktop-elementer".

Anbefalede: