Sådan Placeres Tapet Til Dit Skrivebord

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres Tapet Til Dit Skrivebord
Sådan Placeres Tapet Til Dit Skrivebord

Video: Sådan Placeres Tapet Til Dit Skrivebord

Video: Sådan Placeres Tapet Til Dit Skrivebord
Video: DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) 2024, Kan
Anonim

Efter opstart af systemet er det første, som brugeren ser, skrivebordet. Dens baggrund kan enten være et billede fra Windows-samlingen eller et brugerdefineret billede. For at sætte tapet på skrivebordet skal du udføre flere trin.

Sådan placeres tapet til dit skrivebord
Sådan placeres tapet til dit skrivebord

Instruktioner

Trin 1

Søg på Internettet, download fra et flytbart lagringsmedium, eller opret dit eget tapet i en grafisk editor. Gem dem på harddisken på din computer i den mappe, som du ikke vil flytte, dette er en vigtig betingelse.

Trin 2

Ring til "Display" -komponenten. Dette kan gøres på flere måder. Den hurtigste er at højreklikke på et hvilket som helst frit område på skærmen og vælge Egenskaber i rullemenuen.

Trin 3

Hvis du af en eller anden grund ikke kan gøre dette, skal du åbne Kontrolpanel i menuen Start og vælge ikonet Display i kategorien Udseende og temaer. En ny dialogboks "Egenskaber for skærm" åbnes.

Trin 4

Gå til fanen "Desktop". I gruppen "Baggrund" skal du klikke på knappen "Gennemse". Et nyt vindue åbnes. Gå gennem computerens ressourcer, find den mappe, hvor dit tapet er placeret, og venstreklik på den grafiske fil med baggrunden. Klik på knappen "Åbn" i vinduet.

Trin 5

Dialogboksen "Egenskaber for skærm" opdateres. Du vil se et nyt look til dit skrivebord i skitsen. Vær opmærksom på feltet "Placering". Brug rullelisten i den til at indstille den måde, du vil have tapetet på skrivebordet.

Trin 6

Stræktilstand betyder, at den nye baggrund fuldstændigt dækker skærmområdet. Hvis du vælger et foto med en upassende opløsning, kan det blive forvrænget. Hvis du vælger Center, placeres dit billede i fuld størrelse i midten af skærmen, resten af området udfyldes med en farve, som du kan vælge fra paletten i gruppen Farve. "Tile" betyder, at billedet gentages lodret og vandret.

Trin 7

Når du vælger den rigtige tilstand, skal du gemme indstillingerne med knappen "Anvend" og lukke "Vis" -komponenten med OK-knappen eller [x] -ikonet i øverste højre hjørne af vinduet. Det nye tapet vises på dit skrivebord.

Anbefalede: