Sådan Slipper Du Af En Virus På Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af En Virus På Et USB-flashdrev
Sådan Slipper Du Af En Virus På Et USB-flashdrev

Video: Sådan Slipper Du Af En Virus På Et USB-flashdrev

Video: Sådan Slipper Du Af En Virus På Et USB-flashdrev
Video: БИОС флешка! Как загрузить программу диагностики через Acronis TIB файл на ноутбук 2024, Kan
Anonim

Flash-drev som flytbare medier er mest modtagelige for infektion af vira, da vi bruger dem hver dag til at overføre filer fra en computer til en anden. Desuden er der ikke altid på alle computere, hvor flashdrevet er indsat, pålidelig antivirusbeskyttelse.

Sådan slipper du af en virus på et USB-flashdrev
Sådan slipper du af en virus på et USB-flashdrev

Nødvendig

  • - computer;
  • - antivirusprogram.

Instruktioner

Trin 1

Rengør USB-flashdrevet fra vira ved hjælp af en computer med Linux-operativsystemet installeret. Faktum er, at vira ofte er forklædte som system- og programfiler, så det er ret vanskeligt at identificere og fjerne dem fra Windows OS. Og i operativsystemer i Unix-familien bruges helt forskellige typer systemfiler, så absolut alle filer vises på flashdrevet. Derfor skal du indsætte det i en Linux-computer og slette alt, hvad der ikke er relateret til dine oplysninger, for at rense det fra vira såvel som "systemjunk".

Trin 2

Deaktiver autorun-enheder på computeren for at rense USB-flashdrevet fra virussen og ikke inficere computeren med det. For at gøre dette skal du klikke på "Start" og derefter vælge kommandoen "Kør", skrive gpedit.msc i vinduet, hvor "Group Policy" -indstillingen åbnes. Vælg fanen "Computer Configuration".

Trin 3

Gå derefter til undermenuen "Administrative skabeloner", vælg "System" og kommandoen "Deaktiver autostart". Højreklik på denne kommando, og vælg Egenskaber.

Trin 4

I vinduet, der vises, skal du indstille kontakten til "Enabled" og vælge "Disabled on all drives". Klik på OK.

Trin 5

Gå til Start - Kør, og skriv gpupdate. Denne kommando opdaterer indstillingerne i det foregående afsnit. Dette fjerner vira fra flashdrevet uden at inficere din computer. Forbind det flytbare medie til din computer, gå derefter til "Denne computer", højreklik på medieikonet og vælg muligheden for at kontrollere med antivirus.

Trin 6

Indstil scanningsindstillingerne, så alle registrerede trusler fjernes automatisk. Du kan også selv rense flytbare medier fra vira. For at gøre dette skal du åbne mappen på USB-flashdrevet, vælge menuen "Værktøjer" - "Mappeindstillinger".

Trin 7

Gå til fanen "Vis" og marker afkrydsningsfeltet "Vis skjulte filer og mapper", klik på "OK". Derefter kan du se alle filerne på flashdrevet og fjerne vira. De vises ofte som skjulte mapper eller en fil som en exe- eller inf-mappe.

Anbefalede: