Sådan Spiller Du Spillet "spongebob"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Spillet "spongebob"
Sådan Spiller Du Spillet "spongebob"

Video: Sådan Spiller Du Spillet "spongebob"

Video: Sådan Spiller Du Spillet
Video: Мойка машин 2024, April
Anonim

Spillet "Spongebob", udviklet på baggrund af den berømte animerede serie og tegneserie i fuld længde, vil glæde børn og voksne. For at afslutte det skal du hjælpe SvampeBob med at åbne restauranten Krusty Krabs.

Sådan spiller du spillet
Sådan spiller du spillet

Instruktioner

Trin 1

I begyndelsen af spillet finder du dig selv i huset - gå til badeværelset. Gå derefter til køkkenet og tag en isterning i køleskabet og en spatel på bordet. Brug spatlen til at åbne brystet i soveværelset og tage tøjet.

Trin 2

Gå påklædt og gå ud. Brug alarmen til telefonmasteren for at få telefonen til at fungere.

Gå til din nabo og gå derefter til Patrick. Giv ham isterningen for at få tv-fjernbetjeningen. Sluk for tv'et i dit hjem med fjernbetjeningen, gå på toilettet og børst tænderne.

Trin 3

På den næste placering vil du spille som Plankton. Tag skruenøglen op og kast den på den falske SvampeBob. Skift menu med en moppe og gå til laboratoriet. Tag din jetpack på, og gå til venstre hjørne af skærmen. Flyv til slottet Neptun og slippe af med vandmænd. Gå til havhestestalden, tal med brudgommen, og tal derefter med klovnen i biblioteket og tag snoren. Kombiner tråden med en hestesko og hæng den fast i neglen over knappen over døren. Gå til tronestuen, tag kronen.

Trin 4

Du spiller nu som SpongeBob igen. Gå til restauranten Krusty Krabs, og gå derefter til baren for stegt is. Gå tilbage til Krusty Krabs og kombiner tang med isen, dypp dem i den kogende olie, giv den stegte is til Morty for at få passet. Åbn døren med et pas, og gå ned i elevatoren. Gå ind i hamburgerbilen, hent Goofy Huber-noterne fra skraldespanden for at give til tvillingerne, og gå derefter på toilettet og klik på sæbeskålen, som bartenderen skal udfylde.

Trin 5

På det næste sted spiller du som Mindy, der skal befri helten fra slottet. Tag det beskidte spejl i skabet, og tag krukken med lim på kommoden. Åbn vinduet og lim vindueskarmen med lim.

Trin 6

Gå til biblioteket, tag bogen og gå i fangehullet. Tal med fængsleren og giv ham bogen. Giv poleringsmidlet det beskidte spejl, returner derefter det rensede spejl til siden og gå ud.

Trin 7

På den næste placering skal du gå til Abyss Hotel. Tag en lommelygte fra forskeren og brug den til at fremhæve hullerne i gulvet i rummet. Returner perleperlerne til frøken Helene. Gå til hulen og vend kuglen tilbage til sin plads. På det næste sted skal du spille som SpongeBob og gå på hospitalet. Tag stetoskopet på hospitalet, tag derefter den revolutionerende vest, giv stetoskopet til Octavio.

Trin 8

I skallenes by skal du opgive kronen i Bikini Bottom - spil som Patrick. Brug buen på SpongeBob. Spil derefter som SvampeBob - tag kronen og flyg fra butikken. Kombiner pinden med en skal, blæs fløjten.

Trin 9

I Krusty Krabs skal du tale med planktonet, tale med musikken og gå til højre. Saml alle crabsburgere, tag mekanismen fra loftet og vend tilbage til Krusty Krabs. Tag musikerens instrumenter og kombiner den fundne mekanisme, højttaler og forstærker. Spille guitar. Afsluttet spillet.

Anbefalede: