Sådan Fjernes Et Banner Fra En Computer

Sådan Fjernes Et Banner Fra En Computer
Sådan Fjernes Et Banner Fra En Computer

Video: Sådan Fjernes Et Banner Fra En Computer

Video: Sådan Fjernes Et Banner Fra En Computer
Video: Lunar - Banners 2024, Kan
Anonim

I løbet af brugen af Internettet stod mange i det mindste en gang over for det faktum, at der opstod et banner på deres skrivebord, der krævede at lægge penge på en konto eller udføre andre handlinger. Denne virus har eksisteret i lang tid, så der er flere måder at fjerne banneret fra computeren på.

Sådan fjernes et banner fra en computer
Sådan fjernes et banner fra en computer

Det er ikke ualmindeligt, at et banner vises, efter at en bruger har forsøgt at opdatere Flash Player. Dette program er meget vigtigt for en pc. Cyberkriminelle er meget opmærksomme på dette faktum, så de har længe mestret teknikken til at skabe falske meddelelser. For ikke at inficere sin computer rådes brugeren til kun at opdatere programmet via udviklerens officielle hjemmeside.

Hvis banneret stadig vises på skrivebordet, hjælper Kaspersky WindowsUnlocker-værktøjet, som blev oprettet specifikt for at fjerne sådanne programmer, til at løse problemet.

DrWeb Live CD betragtes som en god hjælper med at fjerne banner. Download programmet til den inficerede computer via eksterne medier (CD eller USB-flashdrev). Derefter er det fortsat at køre DrWEb. Han vil gøre resten for brugeren. Denne metode kræver dog en uinficeret computer.

Hvis disse metoder ikke hjælper, og du kun har din egen computer, skal du gøre følgende:

  • genstart computeren;
  • under tænding skal du trykke på F8-tasten;
  • vælg den sikre tilstand for adgang til operativsystemet;
  • log ind på Windows som "Administrator";
  • åbn "Start", indtast Regedit-kommandoen og tryk på Enter;
  • i registreringsvinduet, der åbnes, skal du gå til HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows NT / CurrentVersion / Winlogon og ændre værdien i Shell til Exploer.exe;
  • genstart computeren.

Anbefalede: