Sådan Overklokkes Et Grafikkort I BIOS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overklokkes Et Grafikkort I BIOS
Sådan Overklokkes Et Grafikkort I BIOS

Video: Sådan Overklokkes Et Grafikkort I BIOS

Video: Sådan Overklokkes Et Grafikkort I BIOS
Video: Sådan tjekker du grafikkort i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Hele pointen med overklokning af et grafikkort ligger i at ændre frekvenserne i kernen og hukommelsen. En af måderne til overclocking (overclocking) er at ændre (blinkende) BIOS. Det er BIOS, der indeholder de nominelle værdier for hukommelsen og chipfrekvensen. Blinkende BIOS frigør dig fra softwarefejl, der opstår, når du bruger forskellige hjælpeprogrammer (tweakers), der ændrer skærmkortets parametre, hver gang systemet starter.

Sådan overklokkes et grafikkort i BIOS
Sådan overklokkes et grafikkort i BIOS

Nødvendig

Computer, grafikkort, X-BIOS Editor-hjælpeprogram eller BIOSEdit, 3DMark testprogram, internetadgang, diskettedrev eller flashdrev

Instruktioner

Trin 1

Download BIOS-billedet fra producenten. Færdiglavet firmware kan findes på internetsteder, for eksempel www.radon2.ru

Trin 2

Opret en BIOS-gendannelsesdiskette eller flash i tilfælde af mulige nødsituationer. På Internettet kan du nemt finde en lang række billeder til dets oprettelse.

Trin 3

Når computeren starter op, skal du indtaste BIOS for at konfigurere det korrekt. Den tastaturgenvej, der skal indtastes, afhænger af bundkortmodellen. Det er let at finde ud af i startmenuen. Dette er normalt DEL- eller F2-nøglen.

Trin 4

Når du er logget ind, skal du konfigurere systemet, så det starter fra en diskette (eller et flashdrev) og placerer dit drev i første række i rækkefølgen af valgdiskene. Gem ændringer og genstart.

Trin 5

I menuen, der vises efter opstart fra en flash eller en diskette, skal du vælge det punkt, der skal gemme den aktuelle BIOS-firmware. Dette lyder normalt som "Backup VGABIOS". En sikkerhedskopifil af din BIOS-firmware oprettes på en diskette eller et USB-flashdrev. Nu, selv i tilfælde af mislykket firmware, kan du gendanne kortets ydeevne om få minutter.

Trin 6

Start din computer fra din harddisk. Brug X-BIOS Editor til NVIDIA-kort eller BIOSEdit til ATI-kort til at ændre indholdet af den oprindelige BIOS-fil eller BIOS-filen, der downloades fra Internettet. For at gøre dette skal du redigere frekvensværdierne i programvinduet på fanen "Initialisering". For stabil drift er det fornuftigt at først teste de øgede værdier på nogle testprogrammer, for eksempel 3DMark, og først derefter ændre værdierne i BIOS.

Trin 7

Gem den redigerede firmwarefil på din diskette eller USB-flashdrev med navnet new.bin. Start din computer fra en diskette. I menuen skal du vælge emnet "Opdater VGABIOS". Det er meget vigtigt ikke at overbelaste eller slukke for computeren, før den blinkende er færdig. Genstart i slutningen, og kontroller derefter resultatet.

Anbefalede: