Sådan Fjernes Et Dokument Fra Udskriftskøen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Et Dokument Fra Udskriftskøen
Sådan Fjernes Et Dokument Fra Udskriftskøen
Anonim

Der er tidspunkter, når en eller flere af dem ved en fejltagelse sender et bestemt antal dokumenter til udskrivning. Heldigvis er det slet ikke nødvendigt at spilde papir på unødvendige tekster eller billeder, fordi et ekstra dokument simpelthen kan fjernes fra udskriftskøen.

Sådan fjernes et dokument fra udskriftskøen
Sådan fjernes et dokument fra udskriftskøen

Instruktioner

Trin 1

For at fjerne et dokument fra udskriftskøen skal du bruge menuen Start til at åbne vinduet Printere og faxenheder. Hvis du kun har en printer installeret, skal du vælge den. Hvis der er flere, skal du vælge den, du sendte dokumentet til. Klik på det ønskede ikon med venstre museknap, eller højreklik på det, og vælg kommandoen "Åbn" i rullemenuen. En ny dialogboks åbnes med navnet på din printer.

Trin 2

I det vindue, der åbnes, skal du vælge det dokument, du vil fjerne fra udskriftskøen, med venstre museknap. Vælg Dokument fra den øverste menulinje. I rullemenuen skal du vælge kommandoen "Annuller", vent til det valgte dokument forsvinder fra listen, luk vinduet ved at klikke på X-ikonet i øverste højre hjørne af vinduet.

Trin 3

For at fjerne alle dokumenter fra udskrivning skal du vælge kommandoen "Ryd udskriftskø" fra "Printer" og bekræfte handlingen. Hvis du har en netværksprinter installeret, og du har sendt et dokument til udskrivning fra en anden computer (og ikke fra den, som printeren er tilsluttet), kan du kun fjerne dokumentet fra udskriftskøen fra den computer, som printeren er til tilsluttet.

Trin 4

For at sætte udskrivningen midlertidigt på pause skal du vælge "Dokument" og kommandoen "Pause" i vinduets øverste menubjælke med navnet på din printer. Det samme kan gøres fra vinduet "Printere og faxenheder": højreklik på ikonet for den ønskede printer, vælg kommandoen "Pause" i rullemenuen. Vælg derefter kommandoen "Genoptag udskrivning" for derefter at sætte printeren tilbage i funktionsdygtig tilstand.

Trin 5

For at forhindre printeren i at udskrive dokumenter midlertidigt skal du fra vinduet “Printere og faxenheder” højreklikke på dens ikon og i rullemenuen klikke på linjen “Forsinket udskrivning” - beskrivelsen af printerstatus ændres fra “Klar”til“Ikke tilsluttet”. For at gendanne den oprindelige tilstand skal du vælge Brug printer online i rullemenuen.

Anbefalede: