Sådan Ryddes Udskriftskøen Til Printeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ryddes Udskriftskøen Til Printeren
Sådan Ryddes Udskriftskøen Til Printeren

Video: Sådan Ryddes Udskriftskøen Til Printeren

Video: Sådan Ryddes Udskriftskøen Til Printeren
Video: Epson Printer vs Racerbil -- udviklet til hurtighed 2024, Kan
Anonim

Undervejs under printerens drift opstår der problemer med udskrivningen, nemlig at sidekøen, der blev sendt under den forrige udskrivning, "hænger" i printerens hukommelse, normalt sker dette, når man arbejder med en netværksprinter. I dette tilfælde bliver det umuligt at sende et nyt job til printeren.

Sådan ryddes udskriftskøen til printeren
Sådan ryddes udskriftskøen til printeren

Instruktioner

Trin 1

Dette problem løses ved at slette den eksisterende kø. Sletningsproceduren hjælper også, hvis du bare har brug for at annullere et kørende udskriftsjob. Der er flere måder at slette.

I det enkleste tilfælde skal du bare trykke på knappen Annuller på selve printeren. Typisk nulstilles udskriftskøen automatisk derefter.

Trin 2

Hvis standardmetoden ikke fungerer, kan du prøve at genstarte printeren. Sluk printeren, og tænd den igen efter et stykke tid.

Trin 3

Du kan prøve at annullere udskriftskøen via din computer.

Åbn "Kontrolpanel" (vælg det relevante punkt i menuen "Start"), og vælg "Printere og faxenheder". Vælg printeren i det vindue, der åbnes, og klik på genvejsmenuen på "Åbn" -elementet. En liste over dokumenter sendt til udskrivning vises. Vælg det ønskede dokument, og annuller det ved at vælge punktet "Annuller" i genvejsmenuen. Hvis du vil slette hele køen, skal du åbne printermenuen og klikke på punktet "Ryd kø".

Trin 4

Endelig kan du skrive en brugerdefineret fil, der gør alt arbejdet selv.

Åbn Notesblok. Indtast følgende tekst i den

net stop spooler

del% systemroot% system32spoolprinters *.shd

del% systemroot% system32spoolprinters *.spl

net start spooler

og gem det under navnet DelJobs.cmd, med angivelse af typen "Alle filer".

Kør nu denne fil med et dobbeltklik. Vinduet til scriptudførelse åbnes, når arbejdet er afsluttet, lukkes det automatisk.

Anbefalede: