Sådan Tilsluttes Strømforsyningen Til Computeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Strømforsyningen Til Computeren
Sådan Tilsluttes Strømforsyningen Til Computeren

Video: Sådan Tilsluttes Strømforsyningen Til Computeren

Video: Sådan Tilsluttes Strømforsyningen Til Computeren
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, Kan
Anonim

Enheden til en moderne computer er ikke så kompliceret som mange mennesker tror. Bare et par grundlæggende og ekstra enheder. En pc kræver strøm til at fungere. Maden leveres med elektricitet. Men for at computeren kan modtage strøm, og den distribueres på den rigtige måde, er en strømforsyning nødvendig. Lad os analysere forbindelsen mellem PSU og computeren.

Sådan tilsluttes strømforsyningen til computeren
Sådan tilsluttes strømforsyningen til computeren

Instruktioner

Trin 1

Strømforsyningen er en lille kasse med et hul, gennem hvilket kablerne passerer. PSU'er har forskellige spændinger, så når du vælger en ny enhed, styres det største antal. Under alle omstændigheder ikke mindre end 450-500V. Derefter begynder vi at installere PSU. For at gøre dette skal du placere computeren i vandret position. Strømforsyningen er placeret øverst til venstre på systemenheden og er sikret med fire skruer. Anbring PSU'en på det angivne sted, og skru den på.

Trin 2

Nu skal du tilslutte enheden direkte til bundkortet. For at gøre dette skal du tage hovedstrømforsyningsstikket og slutte det til det tilsvarende stik på bundkortet. Dette stik har en lås, der fastgør det til stikket. Når stikket sættes i, skal låsen give en markant lyd.

Trin 3

Vi forbinder resten af kablerne til computerenhederne. SATA-kabler skal tilsluttes harddisken og disketten. Et kabel kan også passere fra videokortet, som ved hjælp af en chip er forbundet med strømforsyningskablerne. Når du har tilsluttet alle enheder til strømforsyningen, skal du slutte kablerne til computerens eksterne enheder (skærm, højttalere, tastatur osv.). Skift om nødvendigt vippekontakten på strømforsyningsenheden til positionen "ON". Tænd for din computer.

Anbefalede: