Hvordan Man Skriver Et Program I Delphi

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver Et Program I Delphi
Hvordan Man Skriver Et Program I Delphi

Video: Hvordan Man Skriver Et Program I Delphi

Video: Hvordan Man Skriver Et Program I Delphi
Video: ДЕТИ ЛЕДИБАГ И СУПЕР-КОТА 😱 Сказки на ночь от Маринетт Miraculous Ladybug u0026 Cat Noir in real life 2024, Kan
Anonim

Delphi er et af de mest anvendte programmeringssprog. For begyndere, der lige er begyndt at stifte bekendtskab med Delphi, opstår spørgsmålet om, hvordan man skriver og kører et program på dette praktiske og praktiske sprog.

Sådan skriver du et program i Delphi
Sådan skriver du et program i Delphi

Nødvendig

Installeret pakke Delfi

Instruktioner

Trin 1

Delphi adskiller sig primært ved, at der ikke er behov for at downloade yderligere softwarepakker til skrivning og kompilering. Compileren leveres med selve programmeringssproget, hvilket gør det nemmere at arbejde med dette sprog. For at skrive et program skal du køre Delphi-compileren. Ved opstart oprettes der automatisk et nyt projekt, som du skal arbejde med. For at oprette et nyt projekt kan du altid bruge det tilsvarende menupunkt (File - New - Application).

Trin 2

Dernæst skal du oprette den nødvendige komponent på formularen, der vises efter oprettelse af applikationen. For at gøre dette skal du vælge det ønskede emne i komponentpaletten og derefter vælge det ønskede sted for form og størrelse ved at strække det rektangulære område med venstre museknap. For at oprette flere komponenter på én gang skal markeringen i paletten udføres, mens du holder Skift-tasten nede.

Trin 3

Dernæst skal du oprette en handler til komponenten. Den krævede komponent vælges på formularen, så skal du gå til fanen "Begivenheder" i objektinspektøren. Derefter skal du dobbeltklikke på begivenhedsnavnet, hvorefter den ønskede metode oprettes fra skabelonen.

Trin 4

For at starte programmet skal du blot trykke på F9-knappen eller Kør på værktøjslinjen.

Anbefalede: