Sådan Diagnosticeres En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Diagnosticeres En Bærbar Computer
Sådan Diagnosticeres En Bærbar Computer

Video: Sådan Diagnosticeres En Bærbar Computer

Video: Sådan Diagnosticeres En Bærbar Computer
Video: TESTER EN BÆRBAR PC TIL 96.000 KRONER! 2024, April
Anonim

Behovet for at diagnosticere en bærbar computer vises, når der opstår en software- eller hardwarefejl. Hardware inkluderer nedbrydning af komponenter på den bærbare computer - hovedkortet, strømforsyningen eller løst tilsluttede kort. Programfejl får funktionsfejl i operativsystemet.

Sådan diagnosticeres en bærbar computer
Sådan diagnosticeres en bærbar computer

Nødvendig

  • - skruetrækkere
  • -elektronisk tester;
  • - servicedokumentation
  • - alkohol
  • - serviet
  • - installationsdisk med operativsystemet;
  • - trykluftcylinder
  • - en sprøjte med termisk pasta.

Instruktioner

Trin 1

Hvis din bærbare computer ikke tændes, skal du kontrollere, om strømkablerne er tilsluttet korrekt til den bærbare computer, og også bruge en elektronisk tester til at kontrollere tilstedeværelsen af spænding i lysnettet.

Trin 2

Hvis problemet fortsætter efter at have fulgt det foregående trin, skal du bruge en elektronisk tester på strømforsyningsoutputtet til at kontrollere udgangsspændingen. Hvis der ikke er nogen indikation af enheden, er det nødvendigt at udskifte strømforsyningen til den bærbare computer.

Trin 3

Hvis operativsystemet ikke indlæses på din bærbare computer, skal du kontrollere ved visuel inspektion, at grafikkortet er sikkert fastgjort, og at der er tegn på beskadigelse på det, rengør det for støv, hvis det findes, ved at adskille den bærbare computer i henhold til instruktionerne i tjenesten dokumentation ved hjælp af skruetrækkere.

Trin 4

Hvis problemet fortsætter efter kontrol af grafikkortet, skal du inspicere det bærbare computers bundkort visuelt for tegn på beskadigelse.

Trin 5

Hvis operativsystemet efter udførelse af ovenstående handlinger stadig ikke starter, skal du sekventielt kontrollere pålideligheden af forbindelsen til harddisken, RAM-modulerne, rense RAM'ets kontaktpuder med alkohol og en serviet.

Trin 6

Hvis operativsystemet ikke starter korrekt, skal du geninstallere eller gendanne operativsystemet.

Trin 7

Hvis softwaren er i konflikt med operativsystemet, skal du geninstallere eller gendanne systemet.

Trin 8

Hvis din bærbare computer er blevet påvirket af virusprogrammer, skal du installere et antivirusprogram, opdatere det og køre en fuld scanning af din computer.

Trin 9

Hvis din bærbare computer overophedes, skal du rengøre kølesystemet med en trykluftbeholder og udskifte det termiske fedt på CPU'en.

Trin 10

Hvis der ikke er lyd på din bærbare computer, skal du installere den nyeste software til dit lydkort.

Anbefalede: