Sådan Oprettes Swf-animation

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Swf-animation
Sådan Oprettes Swf-animation

Video: Sådan Oprettes Swf-animation

Video: Sådan Oprettes Swf-animation
Video: taoruketto.swf - Towelket 1 animation 2024, Kan
Anonim

Animationsfiler bruges nu ofte til at designe websider, oprette reklamebannere, tegnefilm og spil. At lave en gør-det-selv swf-fil er ikke så vanskelig. For at gøre dette har du brug for et specielt program, for eksempel SwishMAX.

Sådan oprettes swf-animation
Sådan oprettes swf-animation

Nødvendig

SwishMAX-program

Instruktioner

Trin 1

Kør SwishMAX-programmet for at lave swf-animationen. For eksempel kan du oprette et banner med en animeret effekt. Denne applikation indeholder et bibliotek med skabeloner, hvor du kan lave et banner med standardstørrelser. For at gøre dette skal du vælge menuen Filer, klikke på kommandoen Ny fra skabelon og vælge skabelonen Fuld banner (468x60) fra listen. Gå derefter til Scenevinduet, til fanen Film, indstil baggrundsfarven til hvid.

Trin 2

Vælg tekstværktøjet, vælg et rektangulært område for at indstille retningen for teksten. Hvis du klikker på arbejdsområdet med musen, placeres teksten lodret, men dette er ikke egnet til vores banner. Gå til fanen tekstindstillinger i scenevinduet.

Trin 3

Indtast den nødvendige tekst, vælg skrifttypens størrelse, farve og type samt stilen. Højreklik på den for at vælge en effekt til banneret. Vælg Surfin-Pass The Bucket-effekten fra gruppen Looping Countinuously, den vises på animationslinjen.

Trin 4

Dobbeltklik på effekten på animationsskalaen for at justere den: ændre strømningshastigheden, effekten af bevægelse af effekten, retningen. I det samme vindue kan du se resultatet af at ændre indstillingerne. Klik på knappen Flere indstillinger for at få adgang til de detaljerede indstillinger for den valgte effekt. Gem den resulterende fil, gå til menuen Filer, vælg eksportkommandoen, filformatet er Swf.

Trin 5

Opret en knap i SWF-format. For at gøre dette skal du åbne et nyt dokument, bruge værktøjerne Rektangel, AutoShape eller Ellipse til at tegne en form til knappen. Dernæst tilføj den ønskede tekst oven på formularen. Indstil de ønskede indstillinger i scenevinduet. Gå derefter til vinduet Layout i layoutfanen, klik på knappen Tilføj script, vælg kommandoen Browser / netværk og klik derefter på getURL (…).

Trin 6

I dette felt skal du indtaste det link, der åbnes, når brugeren klikker på knappen. Tryk på Enter. For at kontrollere linket skal du klikke på knappen Afspil film og prøve at klikke på knappen. Hvis browseren åbnes, og du klikker på det ønskede link, betyder det, at det eneste, der er tilbage at gøre, er at gemme knappen i SWF-format.

Anbefalede: